Kell a hely a miskolci stadion parkolójának, ezért a területen élő roma családokat egyszerűen kiűznék a városból. A Jobbik és a cigányok is lázadnak a fideszes terv ellen, de az önkormányzat eltökélt.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem a szivem csücske a cigány!!!De ez már tiszta náci módszer amit a tisztességesebb , normális cigányokkal szemben próbálnak elkövetni,.Na persze ke4ll a hely a stadionynak meg a parkolónak!!! Esetleg a 47 ezres zsigamarcellnak is jut egy kis mutyi!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Bástya Elvtárs: Mert annyira fontos a stadion hogy el kell dózerolni a cigányokat? Persze tudom én hogy szarul mutat a zúj stadion a cigány putri mellett, de hát Felcsúton is úgy van.
Bástya Elvtárs
@nemkati: Amikor 1 magyar ér el hasonló eredményt, meg sem jelenik a sajtóban! Ez a diszkrimináció!
Bástya Elvtárs
@Dr. Felipe: Korábban leírtam mi agndom ezzel a témával kapcsolatban! Ők házból házba akarnak költözni! Lakás nem jó nekik! Pedig ez is ingyé vót nékik, meg az is ingyé ván!!! A lakhatásért magyar családok saját zsebből sokat költenek! Ezeknek meg csak úgy jár?!
nemkati
@Bástya Elvtárs: Bérlakásba, vagy önkormányzati házba költözéshez csak rászorultság kell, utána pedig csak fizetni kell a bérleti díjat. Hogy a rászoruló cigány vagy nem, az nem játszik. Azt meg meg tudom érteni, hogy aki eddig házban lakott, nem szívesen költözne lakásba. Pláne, ha az a ház az önkormányzaté, aminek a fenntartása az önkormányzat dolga. Nem olyan, mint egy saját családi ház, amire bármennyi pénz is kevés. Én tudom, házban lakom, és rengeteg pénzt elvisz a fenntartása, míg egy lakás jóval kevesebbe kerül.

A cigányok nyilván nem akarnak onnan elköltözni. De hogy minek egy miskolci stadionnak parkoló??? Hol van az miskolci csapat a rangsorban? Szerintem nincs is olyan, csak DVTK van. Mondjuk, ők mintha kezdenének feljönni, de hát én nem értek a focihoz. :D
Bástya Elvtárs
@nemkati: Ezt a stadionparkoló témát én kizárom!!! Szerintem csak ürügy!

Nagyon jól fogalmaztál, hogy neked a saját házat (tulajdonod) mennyibe kerül. IGEN! Ez a lényeg. Akik meg csak úgy kapják - a riportban még a havi bérleti díj csekély összege is elhangzik - fillérekért laknak benne, hozzád + hozzám képest! Na ez itt a gond. Mit tettek ők bele "aktív" kis "munkával teli" életük alatt a nagy KÖZÖSBE?!
Boszi27
@kkalman: Nincs akkora kertje? Az nem lehet probléma. Kisajátíttatja a szomszédokét, oszt jó napot. Bár lehet hogy még így sem lenne elég, mert Miskolc jóval nagyobb város, mint Felcsút, ezért valószínű nagyobb stadion kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.