Közvetlen munkatársaihoz köthető cégeket hívott meg egy 9,4 milliós kommunikációs tenderre L. Simon László fideszes politikus – írja a Nol.hu.

Tavaly nyáron, a Velencei kerékpárút és kerékpáros turisztikai szolgáltatások fejlesztése című projekthez írtak ki tájékoztatási és marketing-pályázatot, mindezt a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács, aminek vezetője akkor még L. Simon volt.

A pályázatra meghívott három cég a Nol.hu cikke szerint kapcsolatba hozható L. Simon László munkatársaival.

„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt." – magyarázta L. Simon László a lapnak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
clearwater
A L'Osservatore Romano című vatikáni lap kedden számolt be arról, hogy a vatikáni Klérus Kongregációja jóváhagyta az ördögűzők társaságának szervezeti szabályzatát, és az egyházjog alapján elismerte a csoport működését. A lépés azt jelzi, hogy a római katolikus egyház elfogadja az ördögűzés vitatott gyakorlatát.

Felvilágosodás?

És egy ilyen világban Ti elvárjátok egy politikustól, hogy ne lopjon?
clearwater
Osztolykán Ágnes legyen a főpolgármester!

Az összes baloldali és liberális párt - feltétel nélkül - lépjen vissza a javára!

Aztán lássuk, milyen országban akarnak élni azok, akiknek nincs kedvük - vagy módjuk - menekülni!
Desischado
@Dr. Felipe: De a szivemből beszéltél! Egyébként ha fideszes vagy, akkor minden a tiéd, ha nem akkor kussolj, és dögölj meg! Ez az ő ars poeticájuk! Már a látszatra sem ügyelnek, mert azt hiszik, hogy övék a világ, és nekik mindent szabad! A kérdés csak az, hogy meddig?
mate03
@clearwater: Jaj de jó!Az ördög űzőt azonnal hívni kell,kis hazánkba,hogy ezt a sok mocskot,kiűzze az országból!
Meine Ehre heisst Treue
@nusika: Nem is fogod. Lapítanak, mint sz@r a gazban. Jellemző rájuk.
evacica
Na kedves Lázár "úr" ez az igazi pofátlanság, amit a tisztelt párttársa csinált Próbálta volna valamelyik szoci. ezt megcsinálni, az egész ország napokig ezt hallotta volna, mert ezt üvöltözték volna felváltva naphosszat! Na de ha a fidesz csinálj akkor teljesen rendben van minden. Vastag bőr van a díszes társaság képén az már biztos, az azbeszt is elszégyellné magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.