A jelen intézkedéscsomag egyik motivációja szintén a megvetés. Mindenki iránt, aki valós munkával, valós eredmények felmutatásával, és az adott tudományban felmutatott valós eredmények alapján jut el valamilyen tudományos, illetve oktatási pozícióba. Azonban a „bárkiből egyetemi tanárt csinálunk” –mozgalom jellemzője, hogy alapvetően a Kádár-rendszer újratöltve. Nem először, és aligha utoljár

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
Szóval orbán egy bocskortalp? Caligula jelentése kisbocskor ha jól tudom, tehát ragadványnév. A légió katonái nevezték el így az akkor még nem császár ifjoncot aki közöttük szaladgált szakadt kis bocskorában mint egyszerű szolgáló, segédszemélyzet. Akkoriban ugyanis divat volt légióban szolgálni római tisztviselőknek és rokonaiknak, sőt elöl menni a csatában. Később az egyik legelvetemültebb császár lett belőle, de a lova tudtommal nem szenátor hanem konzul volt.
Orbánra viszont illő az elnevezés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@coyote3: a disznónak vagy Caligula lovának?
coyote3
@GeoCravker: Tökmindegy, a lényeg, hogy ez a pasi egy farok...
GeoCravker
@coyote3: S az egész ország megszívja...
Desischado
Felháborító. Azokra duplán sértő, akik megdolgoznak a diplomájukért. De legalább plágium palkónak meg lesz a doktorija. A hülyeség magas iskolája felsőfokon!
GeoCravker
@Desischado: Valószínűleg lesz azért gázszerelési tanszék. Mészárosnak is. Bár ez tényleg egy legújabb lex-sckicpali

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.