„Írni és olvasni azért jó lenne, ha tudna a polgármester” – nyilatkozta egy szlovák politológus, aki szerint az viszont már alkotmányellenes, hogy hazájában nemrégiben középiskolai végzettséghez kötötték a köztisztségviselést. Nálunk pedig óriási divat elővenni azokat is, akik diploma nélkül hoznak döntést. De miért?

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szerintem nem.
A fideSS fanok, a nagykabatot is megszavaznak ha a fidesz szineiben indulna. Jol mukodik koreikben a birkaszemlelet, igy termeszetes hogy pontagyu vezetioknek nem kell semmilyen vegzettseg.
mekkelek
Miért kellene? Az egyetlen követelmény a párt és a vezír iránti teljes lojalitás, csakúgy mint az átkosban (bár az semmi sem volt ehhez képest ami most van)...
Csizmás Kond
Egysszerűbb lenne ha örökölhetővé tennék, nem kéne folyton törvényt módosítsanak.
Január
Hol él ez a cikkíró?. Neki jó lenne, ha hülyék gyülekezete döntene életét meghatározó kérdésekben.
Sajnos így is nehezen érti meg két ember egymást pl. ügyintézés az önkorminál.
Szerencse azért, hogy még előírnak szakvégzettségeket...
A politikusoknak sem árt, ha mielőtt gyakorló politikus lesz, hosszabb időt eltölt a munkafrontján, megismeri az emberek gondolkodásmódját, életét, és az sem árt, ha valamihez ért is a szájtépés mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.