Felcsúton kampányolt, másnap kombájnnal feltúrták annak az alcsútdobozi juhásznak a földjét, aki az Együtt-PM jelöltjeként indul az őszi önkormányzati választáson. Váradi András az ATV Startban azt mondta, ismeri az elkövetőt, az illető két éve már tett neki ajánlatot a földterületre, illetve megkérdezte tőle, nem fél-e, hogy esetleg egy éjjel learatja majd a termést.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Igy van, a a kisebbség hatalmat kap...
Vagy elveszi, vagy ellopja !!!
A vér nem válik vizzé !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kamcsatka
Örüljetek helyiek, biztosan nem lesz ingatlanadó.
nyanya001
A fél falu már az övé !
Lassan nevet is változtat Alcsút... Mészárosfalva lesz a neve.
evacica
Gátlástalan, pitiáner ember, volt kitől tanulnia! Ilyen gyalázatos aljas emberek vezetik mezt az országot, de megérdemlik a sorsukat, ez 2012 április 6 hozadéka! Megmondta a főnök programunk folytatjuk, s a sok idióta tapsol nekik. Hát ide jutottunk a rendszerváltás óta, megérdemeljük!
dömdödöm
faxé kő halmozni a vagyont mé nem lehet hagyni másnak is ,irgum burgum teremtette :-(
aloe
@evacica: jaj te szegény cicuska sírjál még , olyan jól áll ez neked ..irgumburgum. ...látod-látod ezek a csúnya cocik, nem tudták leváltani a Viktort...pedig már összefostak mindenkivel...hát ilyenek ezek a birka népek, nem kell nekik : Meseháza, Libajnai, Öszödiböszme, elkúró hazudozó. ...töröld le könnyeidet, 20 évre meg van a főnök...ne keresgéljél,...
evacica
@aloe: Ne reménykedj, 20 évet nem bír ki a "Főnököd" Baj van nála, mint ahogy nálad is!És hogy ki hazudozik na nem kell messzire menni, imádott kormányod tagjai vezérükkel együtt csak akkor nem hazudnak, ha nem nyitják ki a szájukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.