Nem lehet állandó félelemben élni – nem lehet csak azért lemondani minden finomságról, mert a hozzáértők szerint káros lehet az egészségre. Ha jobban belegondolunk, szinte minden élelmiszer tartalmaz valamit, ami miatt óvatosan kellene fogyasztanunk. Ha nem színezéket, tartósítószereket, adalékanyagokat – akkor nagy mennyiségű állati zsiradékot (emelkedő koleszterin-szint), vagy hidrogénezett növényi olajokat (amiről ugye annyi év után kiderült, hogy a szív-, és érrendszeri betegségek okozója lehet), vagy vegyszermaradványokat, vagy hamisított alkotókat (lásd kínai fűszerpaprika őrlemény), vagy ellenőrizetlen forrásból származó alapanyagokat (lásd lépfenével fertőzött hús). Látható: miként válik sok „szereplőssé” egy egyszerű ebéd vagy vacsora, s miként tesszük ki magunkat és emésztőrendszerünket- nap, mint nap egy újabb próbatételnek. És akkor még itt van a nitrát-tartalom is, ami bizony gondokat okozhat a gyanútlan fogyasztónak.

Feltöltő: florida
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.