Az ellenzéki párt az esti órákban kiadott közleményében sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy a helyzet elemzése során „meglepő tényekre” akadtak. Az aktivisták által készített fotók, valamint tanúk szerint Gulyás Márton a rendezvény előtt és alatt a téren többször egyeztetett Kalocsai Kingával, az Együtt-PM programszervezőjével - olvasható a közleményben. A DK politikusai ezért azt szeretnék tudni, hogy Gulyás Márton „civil aktivistaként, vagy az Együtt-PM egyik alkalmazottja által tudatosan odaszervezve” érkezett-e a rendezvény megzavarására. Közölték, nem állítják azt, hogy Gulyás Márton és Kalocsai Kinga az Együtt-PM vezetőinek tudtával és beleegyezésével tették amit tettek, „de a kialakult helyzet sajnos sokakban azt a véleményt erősíti meg, hogy szervezett politikai provokáció történt”. A DK egyúttal jelezte, szeretnék, ha minden részlet tisztázódna, ezért az incidens miatt feljelentést tesznek.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Támadással védekezés. Ha valaki békésen ellentüntet és összeverik, arra nincs mentség.
Arra sincs, ha az egyébként is hatalmas feszültséget Miskolcon tovább gerjesztik, ahelyett, hogy a megoldást keresnék.
Manhattan
Hány Jobbikos, vagy fideszes gyűlésen szólt be Gulyás M.?
Senara
Mi a francnak túllihegni , már abba kellene hagyni egymás basztatását (bocsi) Gulyás Márton egy mazochista szivárványzászlós ... üssss öreg üssss jaj de jó megint üsss . Bohózat , oda megy provokálni és a dk megeszi :-)))) Egy ember nem ellentüntető ... provokátor !:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.