Jobban szeretnék olyan megoldáscsomagokról olvasni, hallani, amelyek a generációkon át ható deprivációs satut kifele kezdik tekerni. Nem cigányoknak, vagy nem-cigányoknak, nem jobboldaliaknak vagy baloldaliaknak, hanem azoknak akiket érint. A gyakorlatilag kútban hagyott embereknek. Oldaltól, bőrszíntől, kocsmafilozófiától függetlenül. S akkor, ha majd a rendőrség befejezte a magáét, és Gulyás Márton is ki-haszonélvezte a kapott pofon politikai előnyét legközelebb erről a megoldáscsomagról szeretnék transzparenseket látni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Érdeklődéssel olvastam Gulyás Márton pofonjairól a tudósításokat. Oly módon torzultak, hogy melyik tv számolt be róla. Volt a három pofontól az összeverésig minden. Ehhez képest Gulyás Márton azonnal nyilatkozott, és ütlegelések nyomait nem lehetett látni. Ez nem azt jelenti, hogy tetszik, amit láttam. Eddig egyetlen ellenzéki megmozduláson sem volt ilyen atrocitás, csak olyan, ami ellenük volt. Kár volt megtörni ezt a sorozatot.
Manhattan
Ollóztam:
Ezt épp három hete mondtad a Kossuth Rádióban, tehát akkor Te, tüntetésszervezőként még pontosan tudtad, hogy nem felelsz minden egyes tüntetőért, sőt, azt is mondtad, hogy meg sem próbálod egy többezres tömegben az ilyesmit. És akkor légy a saját szavaidhoz hű: a tegnapi többezres tömegben volt egy ember, akitől kaptál egyet, csakhát ez épp szerinted semilyen módon nem azonosítható a DK-val, mint a rendezvény szervezőjével. Szóval itt ugye Te kis ellentmondásba kerültél, mondjuk úgy: bort iszol, és vizet prédikálsz, vagy akár azt is mondhatnánk, hogy Önmagadra más elveket érvényesítesz, mint másokra.
Manhattan
Hát most érte egy kis meglepetés, mert kapott egy fülest. Többet nem, megnéztem minden videót, meg fényképet, egyet tényleg kapott. Csúnya dolog, valóban, nem vitás, és azért látszik az arcán, hogy meg is ijedt. Biztonsági játékos, mivel tudja, hogy a DK nem rasszista, ellenben demokrata, ezért aztán föl sem merült Benne, hogy kap egyet. Csakhát, az ember emberből van, és ami napok óta zajlik a DK tagjai és szimpatizánsai ellen, az elég fölháborító és gyomorforgató ahhoz, hogy legyen olyan, akinél elszakad a cérna. És lett is egy ember, akinek épp akkor lett elege abból, hogy rasszistázzák, és épp ő ott volt, és épp ütőtávban, úgyhogy elszállt egy lengő. Hát, van ilyen, állandó alaptalan támadásoknak kitett emberekben föltámadhat az igazságérzet, éshát minden tüntető mellé nem lehet rendezőt állítani, így aztán kellett kis idő, amíg körbevették, és biztonságba helyezték.
GeoCravker
@Manhattan: Gulyás teljesen jól járt. Egyrészt nem verték meg, mert kikisérték. Másrészt végre kapott öt perc nyilvánosságot. Amit saját jogon, és a tettei alapján soha nem kapott volna meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.