Putyinnal, Merkellel, Shakirával, Ashton Kutcherrel, Eros Ramazottival és mindenféle hírességgel meg diktátorral nézheti majd az argentin-német döntőt. A legfontosabb vendégek listáján Vlagyimir Putyin, Ali Bongo Ondimba Gaboni diktátor társaságában található a lap alján.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ott jópofizik a Merkel lábai előtt! Csak azt nem értem, miért nem a Putyin elé ültették! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Köztudatba a Gazsi gyereket, mint leendő FIFA elnököt.
bebetv
A magánemberként vesz részt a VB döntőn tálalás a lakosság cinikus megvezetése. Tudvalevő, hogy minden ország labdarúgó szövetsége nem kevés tiszteletjegyet kapott a szervezőktől. Magyarán Orbán a saját és aranylábú Gazsi fia ticket-jét nem saját zsebből fizette. Gyanítom, hogy a tízen valahány ezer km repülőút oda és ugyanannyi vissza sem került nekik semmibe. Mire alapozom mindezt? Ha valaki alaposan szemügyre vette a közvetítést akkor biztosan észre vette, hogy Csányi úr is felbukkant 1-2 mp-re a képernyőn egy pár sorral lejjebb a VIP szeparéban. Köztudott, hogy a MOL és az OTP közösen üzemeltet egy hosszútáv megtételére is alkalmas jetet. Magyarán
Orbán a MOL-OTP közös gépén grátisz utazott.
bakegya
@Kamcsatka: mi az, hogy csöppent?!!! UGRIK mint a bolha,nem egyszer,kétszer is zsinórba-a Gáspárkával az oldalán-mi ez ha nem mánia méregdrágán-miből?
lajospapa
Egy gazdag és fontos ország miniszterelnökének ennyi kijár. Végül is legjobb focistánk kijutott a VB-re nekünk ennyi elég.
postamester
@lajospapa: Most rendesen benyaltál nekik,
mehetsz a mosdóba lemosni a nyelved...
Aztán gyógyszerosztás, ne vitatkozz
az ápolókkal...
mariaberta
@lajospapa: A szövegedet ugye viccnek szántad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.