2011. február: Orbán: megmentettük a nyugdíjrendszert az összeomlástól 2014. április: Orbán: A magyar nyugdíjrendszer pillanatokon belül össze fog omlani – A kormányzás átvételekor azzal szembesültünk, hogy a magyar nyugdíjrendszer a csőd szélén egyensúlyoz – mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. – A nyugdíjrendszer megmentése érdekében a kormány számos döntést hozott: megszüntettük a kötelező nyugdíjtőzsdét, biztonságba helyeztük az emberek időskori megtakarításait, egységes nyugdíjkorhatárról döntöttünk. Ezek mindegyike szükséges a magyar nyugdíjrendszer hosszú távú, kiszámítható, biztonságos működéséhez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A szocik állítólag a szakadék szélére sodorták...a fidesz jött, hamar kivette belőle a pénzt, aztán bele is lökte a szakadékba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Dehogy fog összeomlani! Majd hozzáigazítják az emberek "kihordási" idejét. Az egészségügy kifogástalanul dolgozik ezen. Különben is egy közmunkán eltöltött alkotói élet után ne várjon senki magas nyugit...
kkalman
Kiflicsücsök elvtársnő nem védte meg a nyugdíjakat. Pedig az ő feladata lett volna négy éven keresztül.
bencemacska
@kkalman: Dehogynem védte meg: TŐLÜNK!
kukac50
Ez már az elmúlt 4 év rossz gazdaság politikáját jelenti.
Orbán a közmunkával kampányol,annak bére is az adófizetők pénzéből van fizetve,ha termelő munkát végezhetnének elfogadható, megélhetéshez elegendő bérét akkor lenne aki fizetne a nyugdíj alapba.Egy politikusnak sem jut eszébe amikor a közmunkáról szavaznak,hogy az csak leépíti az összes járulékot szedő intézményt.
coni
Magyarországon a legrosszabb a demográfiai helyzet, átlagosan csak 1,3 gyerek születik családonként. Ez Európában a legrosszabb adat. És a közeljövőben se lesz "nagyobb kedve a gyerekeknek megszületni".
almosd
Tényleg ,hogy te milyen okos vagy ! ,a 3000 milliárd elköltése előtt már jelezték a pénzintézetek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.