Az Együtt-PM szövetség szerint az Ökotárs Alapítvány a magyar demokráciát védi, arra pedig továbbra sem kaptak megnyugtató választ, hogy a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány hogyan finanszírozza működését.

A pártszövetség ezt arra reagálva közölte, hogy a CÖF-CÖKA ma közleményében irigykedett egy sort a Norvég Civil Alap pályázóira, amiért azokat a norvég állam pénzeli, őket meg csak magyar oligarchák.

Az Együtt-PM biztos abban, hogy a norvég alapoktól érkező források elosztásában részt vevő Ökotárs Alapítvány szabályszerűen, a törvényeket maximálisan betartva működik. Álláspontjuk szerint az alapítvány és a "kormány által putyini módszerekkel üldözött" civil szervezetek a magyar polgárok érdekeit és a magyar demokráciát védik – mint írták – "Orbán Viktortól és címzetes álciviljeitől".

A pártszövetség szerint a CÖF-nek "van mit sepernie saját portáján", hiszen a szervezet még mindig nem adott megnyugtató választ arra, hogyan finanszírozza "milliárdos működését", beleértve a Békemenet szervezését és "a Bajnai Gordon ellen folytatott gyűlöletkampányt".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A cöf magáról akarja elterelni a figyelmet. pártalapítvány civileknekálcázva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.