Még a magasabb jövedelmű magyarok is pesszimistán tekintenek nyugdíjas éveik elé, ami a demográfiai folyamatokat nézve persze nem meglepő. Az emberek jelentős része azzal számol, hogy komoly anyagi gondjai lesznek, illetve utódai anyagi segítségétől függ majd a talpon maradásuk.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@Yoda69: Én kitartottam mondjuk úgy a végsőkig ,csak a második fordulóban adtam be a derekam de akkor már nagyon mondták a negatívumot ,és alig maradtunk a pénztárban mint tagok ,na de az volt hogy majd külön számlán visszakapjuk a kormánytól ,hát egy nagy lócitromot .
Yoda69
@almosd: Alolam 3 penztart lottek ki: Aegon, Axa, ING
Most jelenleg a Horizontnal vagyok, talan ez mar megmarad. 5 penztar maradt talpon, es kb 100.000 ugyfel van. Viszont beindult ujra az ugyfelkor novekedes. kezdenek visszaszallingozni az emberek.

Mondjuk nekem konnyu dolgom volt, mert Magyarorszagi jovedelmem nincs, igy a penztarakban levo megtakaritas nem is nott allami hozzajarulassal, tehat nem volt mit vesztenem. De szerintem ha otthon elnek is bennmaradtam volna, mert orbannak azt sem hiszem el amit kerdez.
almosd
@Yoda69: Az a baj hogy az emberek felejtenek ,és soknak kimosták az agyát ,ezért is lett a szavazásnak ilyen eredménye.
Yoda69
@almosd: Hat igen, ez nagy baj. Nem tudom minek kell meg itt tortennie hogy belassak orban egy hazaarulo tolvaj. Ilyennek bortonben a helye, nem pedig a VIP paholyban.
almosd
@Yoda69: Szerintem semmi ,túl nagy a megalkuvás .
Yoda69
Hat ha nekik ez igy jo? Eleg szomoru hogy ilyen beletorodo nep vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.