"Sikerült a bulvárhiénáknak megint összetörni egy huszonéves ember álmait..." – írta a bulvárhiénákat egykor kézből etető Tornóczky Anita, a volt miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lánya.

A nő az Orbán Gáspár körül eszkalálódott minibotránytól sokallt be. Mint emlékezetes, a (jelenlegi) miniszterelnök fia, Gáspár a VIP páholyból nézhette meg a VB-döntőt, majd miután felháborodott azon, hogy ez a halandók számára hír értékű, megelégelte a beszólásokat, és feladta fodbalista karrierjét.

Tornóczki most azt mondja, egy ember álmai törtek össze. Ezt írta a Facebookján:

Én 24 voltam, amikor a Mostohapapám Magyarország Miniszterelnöke lett és nehéz volt feldolgozni, hogy soha nem a teljesítményemet nézték, sosem lehettem sem jó, sem szép, sem okos, mert mindent biztos elintéztek nekem. Az senkit nem érdekelt, hogy akkor már volt néhány komoly sporteredményem, három diplomám és négy nyelvet beszéltem, mint ahogy most sem érdekel senkit, hogy Orbán Gáspár hozzájárulhatna e a magyar foci felemelkedéséhez. Tényleg az a probléma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizenöt éve futballozik kimegy az édesapjával a VB döntőre?!? ...hogy a VIP páholyba? Igen, mert történetesen az édesapja Magyarország Miniszterelnöke és neki ott a helye. Komolyan kérdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetősége?!?

Remélem megérjük, hogy egyszer ott fog tartani ez az ország, hogy az alapján ítélnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportoló, mennyire jó szakember és nem az alapján, hogy a felmenői mely politikai elithez tartoznak. Én már nagyon várom!

Gáspárnak pedig sok erőt kívánok a jövőben: Legyél büszke magadra, a családodra és ne engedd, hogy elvegyék az álmaid!!!

Kedves Anita, kedves Gáspár! Mi is csak bátorítani szeretnétek benneteket: küzdjetek az álmaitokért, még ilyen nyomorúságos körülmények között is, mint a tiétek, és gondoljatok arra, hogy történhetne mindez egy borsodi zsákfaluban is.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
K43edves Anita, sajnos te is sokszor hivatkoztál nevelő apádra, amit bizony nem kellett volna! A saját édes gyerekei soha nem tették ezt, hogy az apjukra hivatkoztak volna, mi több nagyon elegánsan a háttérben maradtak és tették a dolgukat! Ez a különbség! Ja és a Gyurcsány gyerekek sem éltek vissza azzal, hogy ki az apjuk, a Horn gyerekekről nem is beszélve, és ugyan ez elmondható Antal József gyerekeiről is ,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@nemkati: Köszi a képet, igy már sejtem, mi a " foglalkozása "!
volvós
@nemkati: 2...Ehhez nem kell 3 diploma ,de a 4 "nyelv " az nagyon fontos !!!
nemkati
@volvós: Ehhez a 4 nyelv is sok. Elég kettő, sőt, mindkettőjüknek elég egy-egy. :D

Én ugyan így nem nyalakodnék a Bochkorral, de ha mégis, a szememet azért kinyitnám, hogy lássam, milyen nyelvet nyalok meg.
volvós
@nemkati: izlések és pofonok... hát én is megnézném, ahogy a bocskort ismerem, percellek elötte lehet hogy valahol máshol ( más celebnél ) járt a nyelve...pfujjjjj
nemkati
@volvós: Jájj, jó, hogy még nem ebédeltem. :)
Mobil123
@lajospapa: De azért csak jobban jártunk volna ha a focit válassza . A magyar foci legfeljebb az 50. helyen lenne ma , és Mi meg nem lennék ekkor sz@rban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.