Az Átlátszó felvételeket készített a Szabadság téren épített szoborról, tegnap éjjel, amikor is a náci megszállás emlékművének timpanonos fő darabja, a náci sas megérkezett.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka, hajnali egykor érkeztek meg a teherautók.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Az igazságnak napfény kell, a tolvajoknak éj. (Euripidész)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Azt hiszem ez a gyalázat mindent elmond a maffia bandáról, és a "bátor szabadságharcosról"! Pfujj, de undormány és gyalázat ez az egész!
Szvetlana
@lenalena: És onnan az állítólagos Kolozsvárról fröcsög bele a mi dolgainkba, amihez semmi köze.
Romániába román eseményekhez írkáljon mocskolódó kommenteket, vagy Romániában minden oké?
Kiakaszt a balosnáci jelzője.
libelle
@Szvetlana: Biztos, hogy férfi, és egy fake, nem igazi
Szvetlana
@libelle: régóta figyelem, ez így van
gyuszka
Nem akartam a témához hozzászólni, de úgy érzem muszáj. Tudom, hogy ez az oldal nem a ballib értelmiség oldala, sőt mondhatnám úgy is a kommentekből ítélve, hogy ez a PROLIK oldala, akik nem beszélnek több nyelvet és nem is olvasnak más nyugati országok sajtóit. De azt azért mégsem hittem volna, hogy ilyen primitív hozzászólásokkal egymást múlják felül. Én meggyőződésem az volt, hogy aki itt osztogatja, a lapot hát legalább elemi szinten ismeri a magyar történelmet. Tévedtem itt csak bukott és a gyűlölettől felfűtött gyerekes hozzászólások versenyeznek. Ettől függetlenül ajánlom az itt kommentelőknek, hogy szabadidejükben egy-egy könyvet vegyenek a kezükbe. Javasolom John Flournoy Montgomery 1947-ben megjelent könyvét magyar fordítással. A könyv szerzője, mint amerikai nagykövet széleskörű ismeretei alapján védte meg hazánkat és Horty Miklós kormányzót. A könyvből kiderül, hogy 1944 tavaszán már csak Magyarországon voltak a zsidók szabadon. Nyugaton Anglia és Írország kivételével már mindenhol begyűjtötték őket. Csak ennyit akartam tudomásukra hozzni.
A HÁLÁS LANTOS ÉS MONTGOMERY VOLT Bazért azt mégsem hittem vólna, hogy UDAPESTI AMERIKAI NAGYKÖVET: HORTHY MAGYAR ZSIDÓKAT MENTETT.
1912 július 12-én Ben Cardin demokratapárti szenátor a washingtoni Capitoliumban durván megtámadta Magyarországot. Felszólalásában a Fideszt és a Jobbikot azzal vádolta, hogy mindkét párt a II. világháború fasiszta ideológusait és vezetőit rehabilitálja, Horthy Miklóst is név szerint említve.
Homlokegyenest ellentétesen ítélik meg Horthy Miklós, Magyarország volt kormányzójának II. világháború alatti és a zsidókkal kapcsolatos szerepét éppen azok, akikre azok hivatkoznak, akik Magyarországot és kormányát a „Horthy-kultusz reneszánsza” ürügyén nevezik antiszemitának. Mint Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő és John Flournoy Montgomery, az Egyesült Államok legfőbb képviselője az akkori Budapesten.
John Flournoy Montgomery 1947-ben angolul megjelent könyvében mind...
nezelodo
Na gyuszka, azért Te is a prolikhoz sorolod magad, ha már a lesajnált csoporthoz csatlakoztál, és megtisztelted az itt véleményt formáló talajmenti honpolgárokat magvas ismereteid közreadásával.
Az a baj, hogy szegény apám sem olvasta a tábornok úr mostanában Horthy dicsőségére sokat idézett írását, biztos dicsőítette volna, mert ő csak azt látta, hogy a legjobb barátját, akiről lehet, hogy nem is tudta, hogy zsidó, feleségestül és két kislányával együtt a magyar csendőr verte fel a szekérre, és bevitték a járási székhelyre ahhoz a nyolcszázhoz, akiből senki sem jött vissza. Hiába nagy ellensége volt a magyarnak is az a sok kis Weisz szódás akitől így kellett megszabadulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.