A szoborállítás tervétől vitatott emlékmű szombat éjszaka a helyére került, jelentősen megváltoztatva a Szabadság tér eddigi arculatát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lópicigáspár: Zavaros agyban zavaros elkepzeles tokeletesen lekepezett, zavaros "alkotasa",... A tanyeromon az uruborda pont ugy nez ki, mint ennek a laban meggyuruzott felig turul-, felig valami griffmadarnak a csokott fazonja...

Magyaran: pont annyit mond el, amennyit jelent: A VILAGON SEMMIT!!!

Viszont a hangulatot eleg szepen fel lehetett vele paprikazni, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Manhattan: Ez nekem is feltűnt! Ezek szerint nem vagyok hülye, mert nekem is ez a véleményem! Az arroganciájuk, az embertelenségük és az egójuk párját ritkítja! Csúnya végük lesz, remélem! Bukni fognak, de mikor???
whatthefuck
Szerintem nagyon is erősre sikerült az emlékmű szimbolikája, nem csoda ha ezen a németeknek is kiakadnak. Undorító ez a szemérmetlen hárítás amit sugalmaz. Csak olyan emberek találhatták ki ezt, akiknek magukkal szemben semmiféle erkölcsi mérlegelési indíttatásuk sincs, ami mentalitás süt az egész orbán kormányból!
világlátó
A nemzeti erkölcs legfőbb őrei tudják mit akarnak. Nem értem, miért nem értjük , amit értenünk kellene. Lehet hogy edzésnek nevezik ezt odafönn. Mennyit bír el az ország erkölcse? Felesleges kérdés.Egy szépen megformált sas madár is, egy Gábriel arkangyal méltóan legendáriumához is szép lehet, egy római oszlopcsarnok részletet is méltó és alkalmas helyre tudnék tenni, de mindegyiket máshová.Hogy nem értik azok, akiknek érteniök kellene ? Miért nem hallják azok, akiknek hallaniok kellene? Miért nem történik itt semmi, ami kellő határozottságot, eltökéltséget, megmásíthatatlant és büntethetetlenséget eredményezhetne? Széchenyit idézhetném,mint már oly sokszor.
Nem lehet hogy ennyire lealjasodtunk / döntéshozóink szintjére /, az sem lehet hogy ennyire tudatlanok lennénk. A kettő együtt és egy gonosz szellem / ami a turulból jött /az oka mindennek. Van egy rossz hírem. Még nincs vége a történelemhamisításnak.
evacica
@csip-csop: Na ki? Hármat találhatsz! Ez a megrendelő ízlése! Ez a förmedvény olyan mint aki kitalálta!
csip-csop
@evacica: nemtudom kitalàlni, mert nemvagyok nagyon kioktatva a az ilyen muvèszeti kèpessèguekre, (nevukre)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.