A Terrorelhárítási Központ mesterlövésze tett ártalmatlanná egy férfit, aki előzőleg egy puskával lelőtte a nagyanyját Lajosmizsén – közölte a hirado.hu vasárnap.

A portál beszámolója szerint a dühöngő férfi a család négy kutyájával is végzett, majd egy kukoricásba menekült az autóján.

Fegyveres ámokfutót lőttek le a TEK-esek

A TEK munkatársai körbevették őt a kukoricásban, a túsztárgyaló pedig órákon át győzködte, hogy adja meg magát, ennek hatására a férfi a nála lévő három puska közül kettőt kidobott az autóból.

A hirado.hu beszámolója szerint végül a TEK mesterlövésze tette ártalmatlanná a férfit, akit a vállán ért a lövés, ezért kórházba vitték, állapota kielégítő.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...állapota lielégítő...ha fejbe lövik is kielégítő lett volna...mármint a lövész szempontjából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
@csip-csop: Egyrészt az akkori "rosszlét" az ország kétharmadának jobb volt mint a mostani jólét, másrészt _VOLT PERSPEKTÍVA_! Bárkinek, aki hajlandó volt tanulni, dolgozni az érdekében!
intrepid
@alte trottel: Most ha tanulni akarsz, azért is vagyonokat kell fizetni.
intrepid
@Csizmás Kond: Igazad is van, meg nem is: a lövész miért vállalja fel a lelövését, mikor utána meghurcolhatják érte. A munkáját is elveszítheti esetleg. Ilyenek most a magyar törvények.
lópicigáspár
@csip-csop: Nem a jólét, az új rend!
@intrepid: Ez az a szervezeti egység, ahol nem hurcolják meg, úgyhogy nyugodtan fejbe lőhette volna!
szöszmösz
@csip-csop: Ez történik akkor egy társadalomban, amikor az ösztönök, az emberi gyarlóság létjogosultságot kap. Az érték történelmi kategória./Heller Á/ Érdemes végi gondolni az értékek mentén, hogy mikor és melyek kaptak prioritást./szolidarítás, közösség,munka, kultúra stb.- vagy mindenki annyit ér amennyije van, lumpen proli, erőszak, stb/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.