A szobor felállítása kapcsán a Népszabadságnak azt mondták a kormányoldalon: Orbán Viktor döntése volt, hogy most nyáron kerüljön a helyére a szobor, és legyen meg az avatás is.

Azért is, mert „tombol a nyár", az emberek nyaralnak, így kisebb lesz az ellenzéki felháborodáshullám hatása – vélelmezik.

Másrészt, tették hozzá, a balliberális tiltakozók minden ellenérvet – történelemhamisítás, holokauszt-átírás – számtalanszor elmondtak, így az nem hat már széles körben – írja a Népszabadság. Kormányzati körökben vasárnap este megnyugvással fogadták, hogy az emlékmű felállítása után a Mazsihisz semmilyen tiltakozó közleményt nem adott ki.

Azt is mondták: azért továbbra is aggályos, hogy a Szabadság tér az ellenzéki ellenállás „epicentruma" lehet az önkormányzati választási kampányban. Tegnap például már tojással dobálták meg az újonnan felállított szobrot.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" nemcsak az emlékmű, hanem a Fővárosi Törvényszék indoklása is „döbbenetes”, ugyanis a szerint azért nem lehet népszavazást kiírni, mert az emlékművet egy kormányrendelet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánította. "
Villágos! :-)))) No comment!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@Szvetlana: anti (szòt) azt kulfoldon szoktàk mondani, ahelyett, hogy azt mondjam nemesztetikus azt mondjàk, hogy antiesteticus.
Szvetlana
@csip-csop: Ja! így már értem, köszi a választ:)
csip-csop
@Szvetlana: de kulonben nemvettem rossz nèven
bra048
Orbán nem meri felavatni ezt az emlékművet, így az hivatalosan nem is létezik !
Ebben a helyzetben -a pénzkidobás miatt egyértelműen- megvalósult a beruházás
összegére a hanyag kezelés bűncselekménye...
kukac50
Orbán Viktor egy pszichiátriai beteg,a sok hűje meg támogatja mert nincs véleményük,vagy csak mert féltik a pozíciókat. Nem csak a statisztikát hamisítják már a történelmet is Orbán írja.
bakegya
@kukac50: "orbánvityiprédia"-trágyái lehetünk ha ezt is eltűrjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.