"Orbán Gáspár bűne az, hogy Orbán Viktor fia. Orbán Gáspár megpróbált eltűnni a szemek elől" – idézi a Hír24 Bayer Zsolt publicistát, akinek a Magyar Hírlapban jelent meg írása.

Orbán "nemközszereplő" Gáspár szeptemberig fog Afrikában tartózkodni. Akkor jön haza, és folytatja egyetemi tanulmányait.

Orbán Gáspár visszament Afrikába, hogy eltűnjön a nyilvánosság elől

Az 5-ös számó Fidesz-tagkönyv tulajdonosa tudni véli:  "Orbán Gáspár a maga elhatározásából elment Afrikába dolgozni egy segélyszervezet keretein belül. Április óta ott van. Onnan ment el a világbajnokság döntőjére, hogy találkozzon az apjával és részese legyen az élménynek. Brazíliából Kelet-Afrikába utazott vissza, ahol szeptemberig fog dolgozni. Akkor jön haza, és folytatja egyetemi tanulmányait."

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ancika
Akkor lennék elégedett, ha az édes jó apukája tűnne el, de nem csak a szemek elől, hanem valami dzsungelben, de örökre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Nemhiába hívják Afrikát a "sötét kontinensnek"!
-És, ha elég sötét, a Gáspár gyerek nem is látszik!
:-)))
bebetv
@joopapa: Ez a féreg csak a Magyar Hírlapban irkálhat mert egy magára valamit adó újság nem közli az agyament írásait!

Írogatott ő annak idején jó sok évig amikor még Meggyes volt a polgármester az esztergomi Hídlap-ba, úgy hírlik évi 50 millióért. Ráadásul a cége Szlovákiában volt bejelentve, és így ott is adózott. Na ezek a nagy hazafiak. 2010-ig az Obersovszki is az esztergom tv-nél volt jó pénzért elbújtatva.
bebetv
@mariaberta: Én meg eddig azt hittem, hogy róla nevezték el a Bayer Leverkusen-t.
Zsolti szerint Ugandából repült egyenesen a döntőre, meg rögtön vissza. Ez azért nem kis szám lehetett, mert onnan legalább 4x át kellett szállni Rióig. Szegény csávó oda vissza fél hetet reptereken tölthetett. Még a végén az is kiderül, hogy Zsolti az Orbán család meseírója. Már alig várom mikor adják ki Bayer Zsolt összes magyar népmeséit, bőrkötésben mint az alaptörvényt.
bebetv
Már látom lelki szemeimmel, ahogy a "Kronprinz " Gáspárunk egy a vadőrök Land Roverén történő félnapos zötykölődés után úgy porosan megérkezett az Entebbe reptérre. Ott fél napot várt a tranzitban a johannesburgi járatra. Az Oliver Tambo International Airport-ra megérkezve ugyan ennyit a riói járatra. Rióba érkezvén meg várta a fatert a tranzitban, mert ugye a drága pénzen nem vett jegyek a faternál voltak de az is lehet, hogy Csányi Sanyi bácsinál.
Na már most a döntő után Zsolti szerint rögtön repült vissza Ugandába. Ugyan az a tortúra, csak most ellenkező irányba. Mindezt alvás nélkül. Ezzel csak az a difi, hogy a hírek szerint Gáspár áprilisban volt Ugandában 1 hónapig. Így kell elhinni Bayer Zsolt minden mondatát az echo tv-ben is. Hajrá Zsolti. Az 5.sz.tagkönyv gazdája jól teljesít.
joopapa
@bebetv: Köszi az infot, nem tudtam róla! Ez a "naagyon" mély magyar barom szlovákoknak adózik, hogy nem sül le a bőr a képéről!
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ezt a "gyereket". Elég mártirkodós volt ez a abbahagyom a focit, de nem dubai-ba ment nagy megsértődésében egy kis pénzt szórni. Legalább lesz az apjának miről mesélni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.