Próbálták megvesztegetni, megfenyegették, földjét nemrég letarolták. Váradi András mégis elindul az alcsúti polgármesteri székért, bár tudja, kell még tanulnia. Elmondja, hogyan lett gazdálkodó, miért segít a szegényeknek, és milyen kecskét fejni, amikor az embert személyesen Orbán Viktor lesi.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"Ehhez ma már nem is kell, hogy valaki nyíltan ellenzéki legyen, elég egy rossz mondat, vagy az, hogy valamiről elmondja a neki nem tetsző véleményét. Akár családokat is képesek tönkretenni néhány száz hektár földért, a hatalomvágy teljesen megbolondította őket. Engem már megsarcoltak, sokkal többet nem is tudnának elvenni tőlem, én már ezt szóvá tettem, így továbbmegyek ezen az úton, és próbálom az emberek elé tárni, hogy Felcsúton és környékén hogyan is működik az a maffiakormányzás"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.