Versenyszakmai, sporttartalmi szempontból sínen van a 2017-es magyarországi junior úszó világbajnokság és a 2021-es úszó vb előkészítése – hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) vezetőinek hétfői budapesti megbeszélésén, amelyről a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatta az MTI-t.

Havasi Bertalan elmondta, az Országházban lezajlott tanácskozáson részt vett Julio C. Maglione, a FINA elnöke, Paolo Barelli, a FINA főtitkára, Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója, Kósa Lajos, a szervezőbizottság elnöke, Vígh László, a Nemzeti Sportközpontok vezetője, Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség főtitkára is.

A felek részletesen megvitatták a két kiemelkedő sportesemény előkészületeinek állását, különös tekintettel az új versenyuszoda, a budapesti "úszópalota" terveire – tette hozzá Havasi Bertalan.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Stadionok,saját foci-akadémia,várbéli rezidencia,mi és ki a faxomnak van erre a sok sportlétesítményre szüksége egy rogyadozó gazdasági háttérrel és egy elkommunizált nagybirtokrenszerrel.A költségvetést módosítgatja "-nem indokolt,de szükségszerű-" munkahely sehol,a minimálbérekből csakkk tengődni ,nélkülözni lehet.Szándékos hülyítése a magyar lakósságnak.Vicctor jól teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.