Biztosan helyesek a német megszállás áldozatainak emlékművéhez készült, a kormany.hu-n elérhető dokumentumban megtalálható feliratok az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
akkor most ez hogy van? nemtudnak nèmeul az Orszàgos Forditò Iroda? most akkor ki az aki hibàzott? viki micsoda szègyenthoz az orszàgra, mèg a forditàsban is. Pedig ha Grazba jàr tudni kène neki nèmetul.
karma1
@Csizmás Kond: Valoszinu egy heberul tudo, atlagos rabbi... Talan az OFFI-ban tobben is ugy vettek a nyelvvizsgajukat, malacer' ...

Persze, hat senki nem hibas, hanem csak az a hulye ko"farago-ko"veso", aki ket sorba irta azt, amit egybe kellett volna...
Csizmás Kond
@karma1: ja hiba...és szerinted mi a hiba benne ?...mert mostanig csak arról beszéltünk, hogy mit állít a rebbe
karma1
@Csizmás Kond: Valoszinu, a rabbi tud heberul, es meg tudja allapitani, hogy mi van hibasan leirva es miert? Tudod, az a hiba, hogy NEM ezt a rabbit kerdeztek meg, amikor a szoveget szerkesztettek, hanem valami heberul rendkivul jol beszelo csokost, aki lehet, hogy ugy vette a nyelvvizsgajat.

A hiba nem szerintem van benne, hanem de facto, en csak azt olvastam, amirol a cikk ir: a leirt szoveg rossz, egy heberul tudo szerint.

Ezt kell kijavitani, oszt jonapot. Ez a cikk nem jelent tobbet, igy errol nem is akarok tobbet beszelhi, reszemrol a rolo.
nyanya001
Kiba vagy nem kiba ezt rendesen elbaltázták !
talán az aki rávéste !
Persze, már megszokhattuk, sz@rnak bajnak nincs gazdája !
karma1
@nyanya001: Sziuska! En is ezt irtam, hogy biztos a kofaragot kell elkuldeni egy gyorstalpalo heberre, kulonben mashova is ilyeneket fog vesegetni, oszt akkor mi lesz velunk?

Istenkem, ha csak EZ lenne elb@szva ezen az ontvenyen!...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.