L. Simon László miniszterelnökségi államtitkárnak kellett volna felavatni a német megszállási emlékművet, de mégsem vállalta el a feladatot, így az utolsó pillanatban változott a program – írta források megnevezése nélkül a Blikk.

A kormány hétfőn akarta megtartani a Szabadság térre vasárnap éjjel felállított német megszállási emlékmű átadási ünnepélyét – közölte a Blikk.

A lap szerint az avatásra eredetileg L. Simon László miniszterelnökségi államtitkárt kérték fel, de ő nem vállalta, így az utolsó pillanatban az ő ellenállása miatt változott a program. L. Simon a lapzártáig nem válaszolt a Blikk ezzel kapcsolatos kérdéseire. Hétfő délután Lázár János kancelláriaminiszter bejelentette, nem lesz avatóünnepség – idézték fel.

A Blikk szerint egyébként több mint száz rendőr őrzi az emlékművet a folyamatosan jelen lévő tiltakozóktól, ami a felsorakoztatott technikát és a rendőrök létszámát figyelembe véve, 3 ezer forintos rezsiórabérrel számolva napi 3-5 millió forint kiadást jelent a rendőrségnek.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@silber13: olcsóbb lenne, ha a generális admirális elszállítaná a kertje végibe a stadion mellé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Persze hogy nem vállalta a Lö simon! ahhoz gerinc is kellett volna, ami neki sincs!!!
Hellcat
@mariaberta: Igazad van. Az, hogy a patkányt az L. Simonhoz hasonlítottam nagyon sértő a patkányra :(
keresztapa
@Grafix69: Arra még nemvolt példa. hogy a ma igazságnak kiáltott hamisság, holnap csak egy igazság lehet! Az oroszokhoz is örök barátság fűzte a pártot amely most hisztizik, a MAZSIHISZ utasítására.
Dr. Felipe
Aszonta a vicctor hogy a szoborral minden rendben, akkor miért nem ő avatja? Pedig lett volna az avatáson még tojás, paradicsom, paprika és lecsó vicctor.
Desischado
@Dr. Felipe: Felipe, hát épp ettől fél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.