Már három hónap eltelt azóta, hogy a kormány számlát küldött az EU-nak, amelyeknek a kifizetése nem történt meg. Bár az EU nem tiltotta meg a számlák kiküldését, de 60 napos döntési folyamat után fizetnek csak, vagy nem.

Mivel már három is eltelt az előzőek leadásától számítva, "most már nem csupán formai szempontból van probléma, hanem a gyakorlati működés szintjén is. Ha nem lenne baj, akkor legkésőbb július közepén le kellett volna adnia Magyarországnak az elmúlt hónapokban összegyűlt kifizetési kérelmeket" – vonta le a következtetést a 444.hu.

A múlt héten 110 milliárd forintot zárolt a kormány az idei költségvetésből. Az erről szóló közlemény az uniós pénzek elmaradásával is indokolja a lépést: „A biztonsági intézkedés azért is célszerű, mert az uniós támogatások maradéktalan felhasználása érdekében egyes fejlesztéseket várhatóan nem uniós, hanem hazai költségvetési forrásból fogunk megvalósítani. Az így „felszabaduló” uniós keretet a kormány más beruházásokra fogja fordítani.”

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem is kell ! Minek ? Ez az ország már hozzászokott a pénz nélkül való éléshez .
Pénz ? Az a legkevesebb !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hazugság a lételemük, de az igazság előbb utóbb mindig kiderül!
karma1
@Cicamama55: Tudod, Kedves, lexarnam , ha a kormany dolne be - az eddigi intezkedesei alapjan ugyis csak egy rakas bohoc, meg egy udvari bolond alkotjak, a baj, hogy az ORSZAG megy tonkre, MIATTUK...:-((((
alte trottel
...baszd meg a fűnyíródat medve, most már nem is kell!
Yoda69
Semmi gond, majd szoritanak egy ujabb 100 milliardot a zembereken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.