A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységből kitörésben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Jól olvasom, hogy a mocskos gyarmatosító Unió pénze megint? Már azt hittem sikeredett néhány valódi munkahely az 1 millióból ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@ancika: A teljes fidesz karra gondoltam! Mert a már nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren a fiúk!
bakegya
Jaj de jó lesz.A MAJD SZÁZ ÁLOMTITKÁRRAL OSZTOGATNI-de csakkk azután,ha a nyitrai félék jól kinyaralgatták az Adrián magukat és a barátőiket is megfelelő melegedőre helyezték,megfelelő szakértelem hiányában 29 milliárdos ajándékcsomagot bonthatnak-a szétbarmolt intézményes keretek nélküli szociális rendetlenségben,non profit.upppp date az zorbán szerint rogyadozó EU gonosz civiljeinek adakozásából,mert az orbán rezsim olyan jól teljesít !DDD
ancika
a 29 milliárd öt és fél évre szól. Elvileg már az idén kiosztják a felét, de én még nem láttam a pályázatot, hogy mely szervezeteket választották ki, akik közreműködnek. Az idén 6,5 milliárd forint jut erre a célra. Hátra van még öt hónap... szeptemberben, a választások előtt majd megindulnak a kajával megrakott kamionok...
kukac50
Minden 50 ezer forint alatti juttatás mellé havi 5 ezer forint értékben adjanak étkezési utalványt amit élelmiszer boltban lehet elkölteni.
Ez nem sok de sok ember megélhetésében segítene.
ancika
@kukac50: Ez nem így működik. Nem is működhet így. Mert lehet, hogy nekem van egy 40 ezer forintos állami nyugdíjam, meg lehet, hogy van havi 100 ezer forintot fialó befektetésem (életjáradék, befektetésekből származó jövedelem, kiadott ingatlanok stb.)
Ezt csak egyénileg lehet adni, az egyén helyzetét megvizsgálva.
kukac50
@ancika: Nagyon kevés embernek lehet befektetése akinek 50 ezer alatti a jövedelme,ha volt is valaha felélte már erre az időre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.