Hasba rúgtak egy terhes nőt a Somogy megyei Kutason, ahol tömegverekedés tört ki hétfőn – közölte a sonline.hu Somogy megyei híroldal. A nő elvesztette a magzatát.

A csoportos verekedés hétfő délután tört ki, miután a felek között tettlegességig fajuló szóváltás alakult ki. A férfiak botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak. A garázdaság helyszínén tartózkodó harminchetes terhes kismamát úgy megrúgták, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, a magzata pedig életét vesztette.

A rendőrök több embert előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. Hat embert gyanúsítottként hallgattak ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Az eddigi információk szerint a kismamát egy 16 éves fiú bántalmazta, őt szintén őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Ellene életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
@Horizont: Kik szoktak tömegverekedni? Mit keres egy 30 hetes kismama ilyen ilyen helyen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Én nem tudnék tömeget összehívni egy hét alatt sem !!!
bakegya
-meg kellett állapítani kitől van a gyerek!
Dr plágium
Ha egy terhes nő beszáll a buliba az azért már jelent valamit. Normális nő ösztönösen védi a magzatát és nem megy be a sűrűbe...feltételezem neki ment a gyereknek, gondolván egy 16 évessel elbír, arra nem gondolt hogy esetleg védekezni fog.
bakegya
@Dr plágium: meg kell ismeni az emberi cselekvés indítékait és akkor sokminden sokkal egyszerűbbnek fog nem csupán látszani.
A csoportos progromok egészen másként szerveződnek -ebben a közegben mindenképpen -mint ahogy azt a kívülállók gondolhatnák.Az egyén és a csoportérdek sok esetben teljességgel elválik egymástól-konkrét eset konkrét elemzést kíván,mint itt is,a véleményem a nagy számok alapján összegzett ismereteimre alapoztam.
Az én májammal általában nem foglalkozott máig még senki,pedig számtalan éles helyzetben már megtehette volna JÓ NÉHÁNY IGAZÁN KEMÉNYEN ELSZÁLLT IS,mert ott voltam-DE lekopogom, eddig még lehet hogy csakkk MEGÚSZTAM???-de ha rossz akkor elképzelhető, hogy lesz aki kicserélni IS lesz képes és aztán tovább rosszalkodhatok!!!DDD
human
A verekedők közt egy kismama? Őszintén nem tudom sajnálni. Tudta, hogy a gyereke életét kockáztatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.