A Gazdasági Versenyhivatal 50 millió forint bírságot rótt ki a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.-re, mert kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampánya során tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott – közölte a versenyhatóság. A cég várhatóan felülvizsgálati kérelemmel fordul a bírósághoz.

A GVH közleményében ismerteti: a vállalkozás 2012. november 1. és november 30. között kgfb szolgáltatásainak népszerűsítése során azt állította, hogy a következő évben már csak sokkal drágábban lehet biztosítót váltani, azonban nem nyújtott be olyan bizonyítékot, amely igazolta volna ezt az állítását.

A cég a hirdetésekben arra hívta fel továbbá a fogyasztók figyelmét, hogy az "igazán jó ajánlatokat" és az "igazán olcsó kötelezőt" a netrisk.hu weboldalán találja meg. A vállalkozás a GVH szerint ebben az esetben sem igazolta állításának megalapozottságát.

Sebestyén László, a társaság vezérigazgatója az MTI-nek azt mondta, szokatlanul magasnak tartják a kiszabott büntetés mértékét, jelenleg elemzik a határozatban foglaltakat és ezt követően várhatóan felülvizsgálati kérelemmel fordulnak a bírósághoz.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Végre elkezdték azt is baxtatni akiket kell .

Hány éves nagyanyád ?
Unokahugodnak hányas lába van ha megmosta ?
és ha nem ?
Kapott a kölköd matekból 4-es alá alatt az év végén ?
Anyád unokabáttya szereti e pufinlekvárt ?
Hogyan sütik az eszkimók a homársügért ?
Hány éves lenne ma nagyapád dédapja unokatestvére annyának a kisebbik nővére ?
Rendben ! Köszönjük a válaszokat , a legjobb ajánlatunk önnek hogy mivel emelkednek a biztosítási díjak ön holnaptól 2X annyit fizet a legolcsóbb biztosítónál
További nyugodt autózást kívánunk önnek : Jelszavunk hogy ne idegeskedjen az úton ! : alkuszosok

Rendben .Akkor önnek
Pisti271
A GVH a kormányreklámok igazságtartalmát is megvizsgálhatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.