Betörtek arra a tanyára keddre virradó éjszaka, ahol vasárnap a 28 éves G. Lajos lelőtte nagyanyját, miután kivégezte a ház körül élő kutyákat is – értesült a Bors.

A 28 éves G. Lajos miután agyonlőtte a kutyákat, és megölte a nagyanyját, fogta három vadászfegyverét, kocsiba szállt, és elhajtott. De nem jutott messze, a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egységével találta magát szembe egy mezőn, ahol végül ártalmatlanították.

Kedden reggel ismét bűnügyi helyszínelők szállták meg a tanyát. A tolvajok valószínűleg az ablakot betörve jutottak be a házba, ugyanis a helyszínen friss vérnyomokat találtak. A Bors szerint elvittek egy láncfűrészt, egy üres gázolajos kannát és egy gázpalackot is.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Belegondolni is rossz mi lenne itt ha sinterapu nem tette volna rendbe az orszagot 2 het alatt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ha minden ilyen és ehhez hasonló tanyakirámolás, erőszak, gyilkosság a sajtóban nyilvánosságra kerülne, külön lapot lehetne kiadni a témában az sem győzné. A királyi médiában meg igyekeznek "megkímélni minket a valóságtól", hiszen két hét alatt rend lett, így csak a szűk környezet értesül a történtekről.
Tudok olyan esetről amikor az iskolában akart egy tanár megfékezni a nyiladozó mini maffiózót, de jegyző, az iskolaigazgató mind a helyi, büntetett előéletű uzsorás apa mellé álltak és elkaszálták az éles szemű tanárt.
A felcseperedett kölyök pedig ma már többéves börtönbüntetését tölti egy idős ember sérelmére (a barátnőjének nagyanyja) elkövetett testi sértés és kirablása miatt. Gondolom az igazgató meg a jegyző és a maffiózó apa az ártatlan!!
gödörben
@nezelodo: Sajnos Mo-on az emberek nem =-ek sem jogilag sem kötelességben. Ezek az ügyek mind ezt támasztják alá. A jogszabályok pedig egyenesen a szemetekre és a bűnözőkre vannak szabva.
bakegya
@gödörben: az én nagynéném vagyonából,nekünk is már csakkk a nagynénénk és az erdővisszatelepítési kötelezettség maradt Somogy megye közepén.
A volt "kulákokat"így védi meg a kárpótolt alamizsnától a orbánvicctor az anyjaországában!
sellő
Keresd a vendégmunkást! Lajosmizsén több, mint 3 000 nem magyarországi idénymunkás van.
csa-csa
ezért 2x nyírnám ki a tehetném!!!
mondjuk a gyilkost eleve - ahogy kiejti a száján hogy ő volt - abban a pillanatban lőném is tarkón!!!
mondhat mindenki amit akar, nincs helye - nem hogy a társadalomban - az élők sorában sem az ilyen tetves csűrhének!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.