Felélte tartalékait a BKV, most a beruházásokra félretett pénzből és a beszállítói számlák kifizetésének halasztásából tud talpon maradni, de adósságának következő törlesztőrészletét már nem tudja kifizetni. A főváros kasszája üres, a bankok pedig állami garancia nélkül nem hajlandóak pénzeli a céget, amely akár még a küszöbön álló államosítás előtt bedőlhet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ja kérem aki bányászattal foglalkozik
nem a hivatásával amire kinevezték
kuruc.info/galeriaN/egyeb/vitezy2.JPG

Meg a Tarlós is jól teljesít ugyebár !
gödörben
Látszik, hogy a dolgozók teszik tönkre a vállalatot. Ha jól megnézzük a vezetők pénzét, 1 fő bér+mozgóbér+jutalom+ingyen lóf..., minimum 5-6 ember lenne foglalkoztatható.
human
A BKV is olyan, mint a magyar foci. Mindenki jól akar keresni, de hatékonyan dolgozni senki nem akar. Nem a valódi melósokra gondolok, hanem a kamu tanulányírókra, kamu tanácsadókra és kamu vezetőkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.