Hiába hangoztatják már hetek óta a balliberális pártok, hogy rövidesen bejelentik közös főpolgármester-jelöltjüket, a tárgyalások holtpontra jutottak, s nem is nagyon mozdulnak onnan. Egy már korábban is szóba került induló, Magyar György neve vetődött fel ismét a sajtóban, ám egyelőre úgy látszik, az ügyvéd leginkább saját magát menedzseli. Eddig ugyanis egyik balliberális párt sem állt ki mellette – írja szerdai számában a Magyar Nemzet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Addig, míg ezt csak az MNO hirdeti, nincs nagy baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Horizont: Én csak arra céloztam, hogy a baloldal valóban ott van, ráadásul javarészt saját maguknak köszönhetik. Hatalmi harcot folytattak saját maguk között is, semmi összefogás, egyetértés nem volt közöttük, a tömegeket sem tudták megmozgatni. Orbán többek között ezért is tudott nyerni, ő sokkal nagyobb stratéga, mint bárki a baloldalról.
bencemacska
@szandokan: Sajnos igazad van.
Igazán csak saját magamnak mondtam, mivel a címre pillantva az villant fel bennem: milyen hülyeséget csináltak már megint.
Ha az MNO mondja, akkor viszont az az ellenfél hangja. A jelenlegi helyzetben nem várható tőlük dicséret.
szandokan
@Horizont: 2006 őszét hagyjuk már végre békén, mert erről nem fogok többet senkivel vitázni. Mindenki gondoljon róla, amit akar. Van az igazság, és van a baloldali verzió.
pbalage
@szandokan: egy az igazság, de ezer a ruhája... (a "jobboldali" verzió sem oké)
Az Admirális Generális játékának lettünk a részei 2006-ban.
Aladeen nagyon jól tudta, hogy mire akar játszani. Nem akarta felcsúti polgármesterként végezni, ezért például PR-ként szétverte az MTV székházat, felforgatta fél Pestet... (én mondjuk akkoriban örömmel néztem az eseményeket, mert akkor még nem tudtam, mire megy ki a játék, de amivé vált ez az úgynevezett "mi, magyar" suttyó, na az számomra az undormány netovábbja... bár szerintem eredetileg is az volt, csak titokban.)
pbalage
@szandokan: ráadásul milyen párhuzamot vontam fejben abban, hogy amikor felgyújtotta egy holland faszi a Reichstagot, mekkora előnyt kovácsolt már belőle egy másik német sutyerák, egy egész nemzet is csak vagy 30 év alatt heverte ki.
dzurinda
@szandokan: "Van az igazság, és van a baloldali verzió."

Érdekes, hogy a te "igazságodat" még a HírTV és a Magyar Nemzet sem hirdette soha, ez az "igazság" csak a te fejedben létezik, olyat hirdetsz, amit még a saját oldalad sem hirdet, akkora hülyeségnek tartják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.