Budapest – Akár még ebben a kormányzati ciklusban dönthet a parlament arról, hogy alapjaiban változtassa meg a nyugdíjrendszert, s a felnevelt gyermekek száma és végzettsége is alapján számolják ki a juttatásokat.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Fradigege: "Mo. nem sok jót kapott Európától? " A kérdést nem értem ! Van Európa, és vele szemben Magyarország? Mert nem! Tudom, hogy divatos ezt mondogatni, de semmi értelme.
Ha azt mondod Európa, az csak úgy képzelhető el, hogy felidéződik a részek összessége, az országok amelyek alkotják, amelyek közül Mo. az egyik. Európának alkotóeleme., a szerves része vagyunk,
JAJMÁR
@Fradigege: 08:03 A kereszténységet is kiemeled, sőt okolod. Ezt sem gondolom "igaznak", bár a kereszténység nevében sok bűnt elkövettek a történelemben, és ma is sokszor bújnak a háta mögé, de itt azok a hibásak, akik a háta mögé bújnak, és akik bűnöket követnek el.Bűnbaknak tenni pedig szintén tévedés.

A bűnöket az egyes személyek követik el. Maga a hit, a vallás az ember életében egy erős kapaszkodó, ha ezt elveszed, keres magának pótlást... csak figyeld meg, fanatikus "hitté" tud válni egy politikai irányzat, az emberek magasra tudnak emelni egy embert, mert valamiben, valakiben hinni kell! Ezt én sokkal veszélyesebbnek tartom, mint a kereszténységet. Igaz, hogy a jól működő egyházakról, jól szolgáló papokról és becsületes, tisztességes emberekről nem szólnak hírek, pedig azok vannak többen. Csak az senkit nem érdekel.
Katalina62
Ezt most tényleg komolyan gondolják???!!! Ha ez a szoci-kormány idején vetődik így fel, lángokban állna az ország! Gyurcsányt pedig meglincselték volna!
picike
@Katalina62: jól mondod mit szóltak volna az ő idejükben ezekhez amikor volt a nyirásuk és én végig néztem itt na de most itt a kérdés a cim amiről szól
picike
adjonak egyszeri kifizetéseket a családoknak segélyeket továbbra is a nyugdij az más rendszert képvisel !
picike
bocs anyukám meghalt azt mondta mindenki annyit válaljon mindenből amennyinek enni tud adni mindegy mi az lehet állat kutya macska tehén ló és végül a gyermek vállalás ami külön van tervezve a családnak a létszáma, ahol nincsen terv nem én tehetek róla meg a másik ember nem mindent a tisztességes adó fizetők nyakába varni mire fel , tervezés nélkül nincsen állam se tervek nélkül nem létezünk élni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.