Azt mondják, a hitelezéseik mindig törvényesek voltak, azt a pénzügyi felügyelet is folyamatosan ellenőrizte és megfelelőnek tartotta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Legnagyobb gennyláda az otp,ennél bármelyik banknál csak jobban járhat az ügyfél.Hálistennek már vagy 15 éve otthagytuk őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@verőce21: Ogy legyen otosom, ocsi.
Tudtam hogy valami hasonlot fogsz roffenteni. Ervelesed annyi mint a kuszafogu boszorkanak: "csak"
hattorihanna
@szandokan: Úgy látom nincs a számládon többmilla,mert akkor tudnád hogy de bizony hogy mennyire megkülönböztetik a pénzes ügyfeleket.Sajna nekem sincs, de az előző munkahelyemen a főnőköm az 50 milla fölötti tartományba esett,ami már a privátbanki tartomány.Soronkívűli ügyintézés,magánbankár a nap 24 órájában azonnali elérhetőséggel.A bankban private váró,kis ropikával ezzel azzal.Ja és platina kártyát is csak akkor tudhatsz magadénak ha havonta legalább egy milcsit költesz róla,máskülönben csak álmodozhatsz róla.
verőce21
Küzdhet az adósmentés ellen az OTP, a 80%-os külföldi tulajdonosi körével (márcsak hivatalból is, ami elég embertelen dolog), de elég egy tollvonás, hogy más más magyar bankot tüntessen ki a kormányzat az állami pénzek kezelésével, ill. az állami alkalmazottak számlavezetésével és máris padlót fognak.
szandokan
@hattorihanna: Oké, tisztában vagyok ezekkel, csak megpróbáltam kivételesen szerénynek tűnni. Nekem ez sem sikerül, úgy látszik, ha a gazdagságomat ecsetelem, az a baj, ha meg nem, akkor az. Van sapka, nincs sapka...:-)
kkalman
A választás után, lehet nem is kell küzdeni a devizahitelesek megmentése ellen. Majd okt. 13. után okosabbak lehetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.