Térségi országgyűlési képviselőként avatta fel a 86-os főút gyorsforgalmivá bővített szakaszát Hende Csaba. A honvédelmi miniszter szerint hat év alatt 100 milliárdot költenek a Szombathelyet Győrrel összekötő 86-osra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
" Magyarországnak most olyan kormánya van, amely tudja, hogy Szombathely és a Nyugat-Dunántúl fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges ennek az útnak a fejlesztése és tisztában van azzal is, hogy az út megépítése hozzájárul az itt élők életminőségének javításához is, hiszen a kamionok áradata elkerüli majd a településeket."

Ezek a fidesz csicskák már teljesen leépültek agyilag.
human
Remélem megválasztják és a honvédelem helyett a polgármesteri pályát választja, mert ha bármilyen katonai konfliktus lesz, ez az ember csak rontani fog a helyzeten.
bencemacska
@human: Elnézést a korábbiért, de csak a "Válasz erre" működött, írni nem engedett.

Csak annyi lett volna a mondani valóm, hogy OV előnyben részesíti a dezertőröket. HCS a Demokrata Fórum alelnöke volt, amikor OV a Liberális Internacionálé alelnöke.

Szélkakas a szélkakashoz!
human
@bencemacska: Semmi gond. A vendégem voltál :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.