A mindenkori kormányzat figyelmébe ajánlaná Gyurcsány szavait a miniszterelnökséget vezető miniszter – derült ki az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsági ülésének jegyzőkönyvéből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Csak, csak kiderül az igazság. Nyolc éven keresztül csak azt a rövid részletet citálták, ami miatt a rühes csőcseléknek sikerült lángba borítani a fővárost. Pardon, nem is rühes csőcselék volt, hanem békés tüntetők. :-(
Ebből is látható, mennyire aljas a fitymaszos banda. Lehet, ha az egész beszédet nyilvánosságra hozzák, sem 2010-ben, sem 2014-ben nem lett volna 2/3.
Valami biztos nincs rendben a fitymasz háza táján, ha fácánoslézer úgy nyilatkozik, hogy nem egyeztet a főnökével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Egyszer Gyurcsanyt meg tanitani fogjak.
szaboria1
Emlékszünk még Gyurcsány azért mondott le mert tudta olyan ember kell aki megtudja valósítani a kilábalást a válságból. Amennyiben a fideszes felbujtók nem csinálták volna az ellen propagandát talán ma nem itt tartana magyar ország. Amikor érezték, hogy gyengülnek akkor mindig előjöttek olyan ügyekkel amivel tudták meg lehet etetni a népet. Lásd Hagyó, Gunvald ügy. Megint előröl kezdik a tárgyalásokat , mert így ellehet húzni az igazság kiderítését a választásokig.
Senara
----"nagyon tanulságos, lehetne belőle sok mindent figyelmébe ajánlani a mindenkori kormányzóknak, már akik az országot kormányozzák. Csak azért mondom, hogy időről időre pártállástól függetlenül felmerül az, hogy mi is a kormányzás.”-----...vagy valami nagy szarkeverés készül , vagy nagyon nagy baj van , amire gondolni sem merek ezzel szöveggel Lézer beszól Orbánnak .
Manhattan
Gyurcsány Ferenc beszéde az egész ország érdekében való megtisztulásról és ennek érdekében végzett tettekről szólt.
dr. prédikátor
Lézerannyitisér jankó!!!b Valaki beléd nyomott egy igazságmondó szérumot???De azért tudod mi a véleményem rólad???...!...!...!...!
Desischado
Te jóságos szakramentum, vajon mi a jó ég van készülőben, mert lézerannyitisérfácángyilkos janó MEGDICSÉRTE GYURCSÁNYT?!?!?! Na, ebből valami oltári gáz fog kisülni! Remélem, nekik és nem mi leszünk már megint az áldozatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.