Budapest egyik nagyforgalmú útszakaszán, ahol kerékpársáv is van kiépítve, a Thökölyn, a 133-as busz sofőrje elütött egy kerékpáros, amit a bringás videóra rögzített. Ezután a vezető elment a busszal, anélkül, hogy segítséget nyújtott volna.

"Ezúttal elkaptak!" – kommentelte a biciklis az esetet. A biciklis eltalálta a korlátot a jobb mellkasával, eltörte hét bordáját, azok átszúrták a tüdejét, légmelle lett, és levált a tüdeje egy része. Öt napot töltött az intenzíven, és aztán három hetet a kórházban. Legalább még egy hónap, mire képes lesz ismét dolgozni, de az orvosok szerint teljesen meg fog gyógyulni – írta a Kerékagy.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Csizmás Kond: Megnezted egyaltalan a felvetelt?
levarosbukta
Sajnálom a biciklist nagyon, de meg kell hogy mondjam aki Budapesten - bizonyos helyeken - biciklivel közlekedik az nem épelméjű!
kamazuka
Óóóóóó légmell egy különösen pikáns kis történet.Aki átélt már ilyet az tudja csak igazán,miaz, jó mélyet lélegezni,akadály mentesen.
Előtte van az a fúrcsa érzés,hogy veszed a levegőt,de nem érzékeled,hogy mindíg kevesebb a kilélegzett mennyiség.Csak minden lélegzetvételnél tompa fájdalomérzet van Azután vergődsz,s csak tátongsz,mint hal a parton,de nem kapsz levegőt.
Különös, adott pillanatban egy hatalmas nyugalmat lehet érezni.talán csillagokat,rengeteg apró csillagot láttam.Mindeközben dolgozott a doki teljes bedobással.Eszeveszett remegéssel értem észre.s 3 nap múlva már tudtam újra mélyeket lélegezni.
Vigyázhatnánk egymásra az utakon!
ila51
az előbb jöttem haza a csarnokból , állna ki a 83 - as troli , úgy befurakodott egy kerós , életveszélyes , azt sem ártott volna nyakon vágni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.