Párkány Raab Péter, a "náci" szobor megalkotója nem bírja a kritikát, olyannira nem, hogy most egy ál-facebook-oldal miatt tesz feljelentést, amely kifigurázza őt és művét.

Feljelentést tesz a "kormányt rágalmazók ellen", akik az ő nevével Facebook-profilt hoztak létre, és ott aljasságokat terjesztenek róla, munkásságáról és a magyar kormányról – írja a hvg.hu.

A "Párkányi Raab Péter Művészoldalon" a legfrissebb bejegyzés éppen a hvg.hu Heti Válasz-os interjúszemléje a legfrissebb bejegyzés, a következő ironikus mondatok kíséretében: "Borókai Úr nekem biztosított Heti Válasz-cikke elérte a balliberális hisztisajtót, de végre belátták ők is legfőbb érdememet: gyors szobrász vagyok, ezért vállaltam egyedül én. A gyorsaság előnye, hogy a stilizált mondanivaló nem próbál evidenciákat sulykolni, a befogadóra van bízva, hogy ez sas vagy turul, Gábriel vagy Lucifer, alma vagy körte, művészet vagy hányás."

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Párkány úr! Expressz munka. Amúgy ha engem kérdez: hányás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Te Párkány van egy örök igazság, ami szép az szép, ez nem az!!!
Nil
Gondolom a pénzt megkapta, elköltötte.
Tudta hogy sokan - nagyon sokan ellene vannak.
Akkor most tűrjön és élvezze a pénzét és a hírnevet amit megszerzett - biztos bekerül a művészettörténetbe - az egy más kérdés hogyan.
Ezt a mocskot már nem mossa le a nevéről - bár ha náci hatalom lesz -ami alakul, akkor piedesztálra fog kerülni
Cicamama55
A létesítését kísérő szándék megosztottsága miatt nem tartom szerencsésnek azt hogy felállították,de-úgy érzem egyedüliként vagyok itt ezzel a véleménnyel-nekem tetszik.
Desischado
Hát ezer bocsánat, de a művészet nálam Michelangelo, da Vinci, Rodin, stb. kezdődik! Ez a förmedvény nem tetszik! Sem maga a "szobor", sem pedig az, amit jelképez!
evacica
Párkány Úrnak akkor kellett volna ilyen kényes ízlésűnek lennie, mikor elvállalta ennek a förmedvénynek a megbízását! Persze a pénz amit kapott érte elég csábító volt, hát vállalta. A kritika ami éri ezt a förtelmet az természetes, és ezt ennyi pénzért el kell viselnie! Amit alkotott az minden csak nem művészi, és legfőképp nem fejezi ki a történelmi igazságot! Ennyi tiltakozás után miért csodálkozik a kritikákon, mely ráadásul nagyon sokunk szerint reális is. Amit ön itt elkövetett az minden csak nem művészet, egy förmedvény, lehet, hogy a megrendelőnek tetszik, de az legyen az ő baja, hogy nincs ízlése! Erről már tett némi tanúbizonyságot, a baj az, hogy ezt mi is nézhetjük, és sajnos a mi pénzünk bánja! Tehát nem megsértődni, ha nem művészit kell alkotni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.