A Fidesz-kormány idején tanultuk meg azt is, mi az a szénszünet –mondta Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a felsőoktatásban bevezetendő kancellári rendszerről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@szeszfőzde: Kedves ALkoholkeszito! Bar ezt az igen szep, suttogos (kisbetus) kirohanast nem nekem cimezte, de szeretnek en is a leb@szottak kozott lenni, mivel elkepzelem, hogy on mennyire szenvedett ennek a kommunista bandanak a tulkapasaitol.
Valoszinu, hogy ezek a gazok ont is munkara kenyszeritettek, elfogadhato fizetesert, es 87 eves koraig - amihez gratulalok! - elvezte az ingyenes orvosi ellatast, a rendes evi szabadsagot, esetleg a kethetes SZOT beutaloval egybekotve, es bizony mar 27 eve eszi a nyugdijasok keseru kenyeret, amit ezek a k@csog komenistak harcoltak ki onnek. Lefogadok, hogy ezek a gazok meg ingyenes iskolaba is kenyszeritettek, ahol sikerult onbol egy politikus, velemenyet megmondo embernek, aki elorehaladott kora ellenere kivaloan kezeli a computert, az internetet, es nagy valoszinuseggel az iPhone sem ismeretlen az on szemeben!

Szoval fel tetszett noni az ingyen iskolan, az amerikai Voros Kereszt ruha- es elelmiszercsomagjain, szakmat tanult, szepet (hiszen SZESZFOZO lett!), majd mikor a cefrefozesbe belefasult, 60 evesen elnyerte a nyugdijas statuszt, mikozben osszes betegseget ingyen latta el az allam, na meg a "MINDEN GYOGYSZER 2, azaz KETTO forint" gyogyszerekkel megspekelve.

Aztan ide tetszik jonni, beleuvolteni a mi bekes kis tarsasagunk kozepebe, es rendre tetszik utasitani bennunket...

Hat tessek errol nagyon gyorsan leszokni, vagy megszokni, vagy visszavenni a ratartisagabol, mert 87 eves korban konnyu am agyverzest kapni, oszt a vitya egeszsegugyi rendszere romokban van am, meg nem tetszene 40 per utan sem mentot kapni...

Tessek mondani, nem a savasbacsinak tetszik lenni? Mert akkor mar indent ertek!...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@karma1: Ez a szeszfőző nagyfater is olyan, hogy pancsikált a SZOT üdülőben, ingyen járt iskolába, teli szájjal énekelte a mozgalmi nótákat május elsején, kikövetelte magának hogy elvtársnak szólítsák, most meg rájött, hogy komcsizni kéne kicsit, mert az nagy divat a nyugdíjasoknál :-)))
szeszfőzde
@karma1: 44 ÉVET DOLGOZTAM BÁNYÁBA SZESZT SOHA NEM FŐZTEM TI EGY HETET NEM BIRNÁTOK KI A FÖLD ALATT TOLNI A CSILLÉT FEKVE FEJTENI A SZENET HAVI 650 FORINTÉRT BETEG EGYSZER VOLTAM AMIKOR AZ ELVTÁRSATOK ÓLOMJA ELTALÁLT 56-BA ,. A 44 ÉVBŐL 14-ET MINT POLITIKAI RAB DOLGOZTAM . SZOT ÜDÜLŐ VOLT A PÁRT TITKÁRNAK ÉN MÉG TAG SEM LEHETTEM A SZOT-NAK..A BALATONT AKKOR LÁTTAM AMIKOR ARRA VITTEK RABOMOBILLAL.. TEHÁT ÉRTITEK NEM KÖZTÖRVÉNYES VOLTAM HANEM POLITIKAI
karma1
@szeszfőzde: Jo-jo, nem kell kiabalni, de akkor meg miert valasztott ilyen lokott becenevet? Ha viszont on most lenne huszoneves fiatal, akkor meg a banyaba SE tudna elmenni dolgozni protekcio nelkul, merthogy a legnagyobb banya a legnagyobb rablo papajae, oszt jonapot! Ha akarja, munkat ad benne, ha akarja, bezarja, mert MONOPOL helyzetben van, a kedves politizalo fiacskaja miatt, akit annakidejen sajatlabulag rugdosott ilyen hulyere./...:o(((
szeszfőzde
ÉN KÉT ÉVE MÉG TETŐKET CSINÁLTAM HAJDU MEGYÉBE >>5000 FORINTÉRT NEM JÖTTEK CSEREPET ADOGATNI...INKÁBB ITTAK MEG LŐDÖRÖGTEK ,,VÁRTÁK A SEGÉLYT..AMIKOR MONDTAM ÉN NEM ADNÉK MERT NEM IS AKARNAK DOLGOZNI NEKI ÁLLT FELJEBB DE NYAKON ÜTÖTTEM ÉS CSEND LETT A 6 RUGÓS EXPANDERT MOST IS KIHÚZOM A NYAKAMNÁL., PEDIG CSAK SZALONNÁT ETTEM VÖRÖS HAGYMÁVAL A VIKTORNAK VAN MONDANI VALÓJA AZÉRT SZERETIK A FERI MEG ATTILA SZÉT ZÜLLESZTETTE A PÁRTOT EZ A LÁNY MÁR MOST HAZUDIK HOGY A FIDESZ HOZTA BE A SZÉN SZÜNETET BELŐLE SE LESZ SEMMI
szepwilly
@szeszfőzde: mivel szabadidöm keves nagyon rikan irok,de Te rakenyszeritettel,hogy irjak!Te ez itt nem a kutykuruty info ludtalpasok hazugok oldala ugyhogy nagyon eltevedtel Te nagynemzeti hös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.