Orbán Viktor rendesen kiakadt, hogy az amerikai szenátus beperelte az Egyesült Államok elnökét hatáskör-túllépés miatt. Bele is szőtte a tusnádfürdői beszédébe, nem is akárhogyan! És itt kibukott egy nagyon őszinte mondat, tisztelem, hogy kimondta, még ha ezt nem is nagyon szokták így kimondani, még a Keleti Nyitás Baráti Világában sem. “Képzeljék el Magyarországon, a Parlament beperelné a magyar miniszterelnököt hatáskör-túllépés miatt és a bíróság el is ítélne. Meddig tudnék én hivatalban maradni, tisztelt hölgyeim és uraim?”

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Na, az világ csodája lenne, ha ez a szervilis bagázs (ogy.-i képviselők) megszavazná O.V.mentelmi jogának felfüggesztését, Polt Péter meg elrendelné a vizsgálatot.
m.macskosz
@Horizont: Te kis perverz! 34 perc?!
Én csak ezt a 41 másodpercet voltam hajlandó végigszenvedni! :)
m.macskosz
@Horizont: Ma már nem, nem szeretnék rosszat álmodni, a kommentek alapján is épp elég szégyenteljes dologra derült fény, köszönöm! Kérek engedélyt visszavonulni! :)
kkalman
Ezt a sok marhaságot saját kútfőből merítette, vagy súgtak neki?
Mindkettő rossz megoldás. Az első esetben saját elmebaját erősíti meg a kívülállók számára, a másik lehetőségnél elárulja, hogy nem tud egy épkézláb mondatot elmondani segítség nélkül. Röviden: hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.