A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök szombati tusványosi beszédében lényegében azt hirdette meg, hogy a szabadságra épülő demokráciával szemben “egy fasiszta, szabadságot lebontó államszervezés” a követendő példa. Kerék-Bárczy Szabolcs, az ellenzéki párt elnökségi tagja szombaton, a fővárosi Szabadság-szobor lábánál tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a miniszterelnök “sajnos vagy elmeháborodott, és/vagy hazaáruló”.

Forrás: koz-hir.hu
Feltöltő: forma94
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A fasizmus ismérvei (nem saját kútfő): Melyik is hiányzik a jelenlegi államvezetésből?

A Parlamenti Demokrácia ellenesség
A politikai és kulturális liberalizmus ellenesség
Totalitáriánus ambíciók
Konzervatív gazdasági programok
A társadalom funkcionális egységekbe szervezése,
elkülönítése ++
Állítólagos szociális státusz-beli egyenlőség +
Imperializmus ?
Militáris értékrend +
"Népi egységfront" +
Tömegmozgósítás ++
A vezetés princípiuma ++
Az "új ember" fogalma 0-
A fiatalság istenítése 0+
Az oktatás karakterformálásra történő ++felhasználása
Dekadencia és szentimentalizmus +?
Extrém nacionalizmus ++
Bűnbak keresés +++
Populizmus +
A forradalmi image ++
Antiurbanizmus -
A szexizmus, a reprodukció eröltetése 0+
A kereszténységgel történő azonosulás 0
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Hát igen, nekik a munka mindig is fasiszta volt...szerintük a kereskedelem a demokrácia.
evacica
@kkalman: Hát azért ez nem egészen így van! Talán el kellett volna menni mindenkinek szavazni, akik nem értenek egyet ezzel a szörnyű helyzettel ami ma Magyarországon van!Néha nem ártana magunkba nézni, és ne mindig mást hibáztatni. Lehetett volna változtatni, de nem tettük meg, egy csomóan otthon ültek, ahelyett, hogy elmentek volna szavazni 4.6 án ! Egy igaz, hogy a baloldal bénázik egyfolytában, és magával van elfoglalva, és egymással hadakoznak, ahelyett, hogy tennék a dolgukat!
kkalman
@evacica: Ez a baloldali bénázás is sokakat visszatarthatott ápr. 6-án a vélemény nyilvánítástól, pontosabban a szavazástól. Kétféle ember nem ment el szavazni. Az, aki meg van elégedve a mostani helyzettel, meg az, aki nincs ugyan megelégedve, de a baloldali bénázás visszatartott a szavazástól, mert nem tudták eldönteni kire adják a voksukat.
evacica
@kkalman: Én minden esetre az ördögre, is szavaztam volna, mert még az is jobb ezeknél. Úgy hogy ha továbbra is odahaza fognak kuksolni és csak siránkoznak, hogy milyen rettenetes ami van, de nem tesznek ellene, akkor meg is érdemlik!
kkalman
@evacica: Egyetértek!
Egyetértésemtől függetlenül a sok, otthon csak elégedetlenkedő nem fog elmenni a következő választásra sem. És még ideológiát is gyárt magának két sör között, hogy miért nem ment el szavazni.
micfild
@evacica: Ebben teljesen igazad van Evica!
én viszont jogosan "háborgok"- vittem magammal még két embert- két egyetemistát.. abból az egyik "röghöz kötött"-- legközelebb már hármat viszek magammal. Remélem akkor elég lesz.. .:-D
Csak egy nagy baj van... Az a másik is töketlen f@ckalap és semmire sem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.