A Liberálisok szerint Orbán Viktor nemet mondott a szabadságra, a piacgazdaságra, a civil társadalom önszerveződésére és értékeire. "Megtagadta mindazt, amiért egykoron harcba szállt és politikai szerepet vállalt, megtagadta egykori önmagát" – fogalmaztak a Orbán tusnádfürdői beszéde kapcsán.

A miniszterelnök a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor szombati rendezvényén tartott előadásában arról beszélt, hogy az új magyar államszerveződés alapja egy munkaalapú állam, amely nem liberális természetű. A kormányfő egyúttal bírálta azokat "a fizetett politikai aktivistákat", akik civileknek tüntetve fel magukat külföldi érdekeket próbálnak érvényesíteni Magyarországon.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Na akkor most derült ki végre, hogy fölöslegesen ment OXFORDBA demokráciát tanulni.
Lepereg róla minden, mint a falrahányt borsó.
MIniszterelnök úr, szembesítem egy echte fidesz gyakorlattal: tessék visszafizetni a tandíjat a Soros úrnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@Hellcat: Persze hogy nem. Te is, én is és sokan tudjuk, úgy átszabták a szavazás szabályait, ahogy csak lehet.A hazai hivatalos és a nemzetközi hivatalos vélemények szerint mégis demokratikus rendszerekhez illő módon mentek a választások, ahogy mennek majd októberben az önkormányzatiak is.Mit lehet tenni ? Ez itt a kérdés. Idézek : A miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a meglehetősen szervilis, ám a világ felé buta agresszivitást mutató emberek száma. A fidesz mellett voksolók éppen elegendőek voltak ahhoz, hogy a győzelem után kijelenthesse, felhatalmazást kapott a folytatásra. Tusnádfürdőn is ezzel kezdte mondanivalóját. Győztünk !Az egyetlen lehetőség egy olyan szellemi műhely létrehozása, ahol igen bátor, okos, felkészült , a szó nemes értelmében vett olyan propagandisták felkészítése történjen, akik képesek lesznek arra, hogy a teljes lakosság tájékoztatására alkalmasak, megfelelő eszköz és módszer birtokában vannak és vállalják a " népiskola " feladatait. A tájékoztatás egyben segítők összegyűjtése is.
1magyar
Olvastam valahol,hogy a Ptk-t módosították 2014. márc. 1 vagy 15-el, nincs már olyan,hogy meg lehet támadni a pofátlan szerződéseket "feltűnő értékaránytalanság" címen.
Ha valakit át tudtak vágni akkor az szent lesz a törvény szerint.
Hellcat
@világlátó: Remélem megvalósul amit írtál.
csip-csop
@mate03: gondolod, hogy putyin segit majd a vikinek? igen! valamit valamièrt? lehet hogy eladja az orszàgot a putyinnak? akkor talàn segiteni fog.
mate03
@csip-csop: Már eladta ,a Paksi erőmű építésével!
csip-csop
@mate03: akkor bevan skatyujàzva az egèsz èletunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.