A miniszterelnök-helyettes szerint ha bárhol a világban támadás ér egy magyar közösséget, eget-földet meg kell mozgatnunk az érdekükben. Úgy, ahogy Izrael teszi ezt a zsidó diaszpórák érdekében. Semjén Zsolt erről a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

Azt is mondta, Izrael felelősséggel tartozik a zsidók után, bárhol is élnek a világban. És minden zsidó tudhatja, hogy Izrael a hazája, ahová mindig hazamehet. És bármi történik, Izrael eget-földet megmozgat a zsidó diaszpóráért – írja a Hírado.hu.

Most leginkább a kárpátaljai magyarság van veszélyben, hiszen akaratán kívül egy háborús szituációban találta magát, Semjén Zsolt szerint ezért az országnak most azért kell fellépnie, hogy az európai normákat a nemzeti kisebbségek tekintetében maximálisan betartó ország legyen Ukrajna.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Semilyen Zsóti ,hogy a medve öleljen meg ,hát mi köze a Magyaroknak Izraelhez? Én persze tudom ,hogy vannak utód nevek ( Sára,Gáspár,Ráhel ) a nagy vezír nemzetfajtájában de azért már nem bírod ki ha nem szaros a szád ,hogy ennyit nyalni hol nyugatra hol meg keletre. Elárulok neked valamit ha Izrael úgy gondolja ,hogy egy kártékony semmirekellő álszent állkeresztény vagy akkor olyan rakettát raknak a valagad alá ,hogy még a nemzeti mentéden látható sujtás gombok is elszállnak a francba a lovaddal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Tömjén zsóti te nagyon hülye!!! izráelről kell példát venni aki az ártatlanokat ,gyerekeket nőket gyilkol halomra igaz???De nagy marha vagy tömjénzsóti!!!
Strong
A fentiekből ítélve (tisztelet a kivételnek) joggal állíthatom, hogy egy antiszemita országban élek..
perfekt
@TASzSz: úgy szól már a nagyon hülyéknek ,ahogy írtam-- mostanság.Az amit te írtál az- üti mint Slojzi a makk alsót:-))
nezelodo
"dr. prédikátor
Tömjén zsóti te nagyon hülye!!! izráelről kell példát venni aki az ártatlanokat ,gyerekeket nőket gyilkol halomra igaz???De nagy marha vagy tömjénzsóti!!!"

Ne ítélj elhamarkodottan! Nézd végig a kereszténység történetét, hogy mennyi gaztettet követtek el az egyházi méltóságok, Isten nevében. Ha átrágtad magad a keresztes háborúkon a királygyilkosságokon, a a csillagászok és a boszorkányok máglyahalálán, a jobbágymyomorításokon, az újkori, Isten nevében indított háborúkon és megszentelt fegyvereken, a hatalomra törő, és diktatúrákhoz dörgölődző egyházfikon, már nem is kell semmit leírnod.
mate03
@világlátó: Őszintén gratulálok!Remek ,tömör és velős,írás volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.