Bár hivatalosan senki sem közölte, általánosnak tűnik a vélekedés, hogy albán sütőipari érdekeltségeknél razziázott az adóhatóság. A szóban forgó üzleti kör az utóbbi években nagy erőkkel foglalt pozíciókat az ágazatban, ugyanakkor kifejezetten rejtőzködően működik. Konkurenseik szerint a szakmai és jogszabályi előírásokat semmibe véve jelentős versenyelőnyre tesznek szert, de az is igaz, az adócsalás nem csak rájuk jellemző, hanem az egész szektorban elterjedt. Kik is ők, és hogyan működnek?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: ancika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Elég lett volna, ha egyszer megkóstolják a rossz minőségű, adalék anyaggal dúsított, ehetetlen, de valóban nagyon olcsó végeredményt.
A lisztből sütött valódi pékáruk nem tudnak versenyezni velük, így ezek is felhígulnak.
hattorihanna
Mocskos egy banda,az biztos itt nálunk még molesztálták is az eladólányokat.Sajnos lehetőséget kaptak és éltek is vele,haza is vágták a piacot rendesen.Úgy mint a kínaiak ruha és cipőipart.Nem ilyenkor kellene a mindenható nav-nak nyekeregni,hanem amikor megkezdik a működésüket az ilyen külföldi vállalkozások.Minőségre először még elment,de párhónapra rá nagyon lement a szinvonal,ha ugyan lehet színvonalról beszélni esetükben.A hazai pékek azért akadtak ki rájuk,mivel állítólag mindent ugyanabból az alaptésztából készítenek,így jóval olcsóbbak tudnak lenni a magyar pékáruknál.
1magyar
Nagyot rontottak a minőségen az biztos, árban sem versenyképesek.
szöszmösz
Nincs olyan népgazdasági ágazat ahol az adócsalás, ne lenne természetes. Gondolok a számla nélküli zöldségesekre. boltosokra, szerelőkre és sorolhatnám. Mégis mindenki sír, a boltok tele, a szállodák tele. Talán olyan helyzetet kellene teremteni, hogy ne érje meg csalni. Mondom Én, aki tudja, hogy kik a példamutatók a sikkasztásban, lopásban, csalásban.
hattorihanna
@szöszmösz: Maximum az élelmiszer boltok vannak tele,ott is inkább a nagyobbak.Legalábbis amit én tapasztalok az az hogy sorra zárnak befelé az üzletek.Annyi üres üzlethelyiséget látni,hogy Dunát lehetne rekeszteni vele,és saját tapasztalatból is mondhatom hogy a kis boltok már csak a túlélésért küzdenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.