Órákon belül elfogták a rendőrök azt a szajoli férfit, aki kutyahúst próbált eladni a Szolnok megyei községben – írja a Szoljon.hu.
Forrás:
hvg.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
10 hozzászólásarrow_drop_down_circle
A polármester pedig vacsizni jár...
- a hagymát üvegesre pirítsd meg a macskaszalonnán.
- dobj rá pár szelet kápia paprikát, pirítsd tovább 3 percig
- tegyél hozzá egy felszeletelt paradicsomot
- a kutya nemesebb részeit (comb, lapocka, bélszín) közben kockázd fel
- a kutyakockákat dobd rá az alapra, fehéredésig kevergesd.
- egy evőkanál pirospaprikát szórj rá, keverd össze, figyelj rá, ha kevés hús leve, önts rá vizet, mert megkeseredik
- sózd, borsozd.
- fedd le, süsd zsírjára többször, néha pótold az elpárolgott vizet.
- ha a kutya nem volt elég zsíros, néhány hízott hernyó, vagy pók hozzáadásával magyarosabb ízeket produkálhatsz.
- a majorannát és egy ág rozmaringot (nagyon jól illik a kutyához) csak a végén add hozzá.
- ha esetleg hígabb lenne a pörkölt, némi liszt hozzáadásával sűrítheted.
- nokedlivel és kovászos uborkával tálald.
Új hozzászólás