A költségvetés általános tartalékából egyetlen nap alatt 14,4 milliárd forintot vett ki a kormány, így az idei tartalék elkölthető összege 31,6 milliárdra apadt. Többek közt nem tervezték be az idei büdzsébe, hogy 2014 őszén önkormányzati választás lesz, aminek több milliárdos költsége van. A kormány egyetlen nap alatt elköltötte a rendelkezésére álló költségvetési tartalék több mint 31 százalékát. A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt tartalékot 113 milliárd forinttal kapta meg a kormány januárban, ebből az első félévben 47,1 milliárd forintot költöttek el. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) korábbi közlése szerint az elrendelt 110 milliárdos költségvetési zárolás részeként a tartalékból is zároltak 20 milliárd forintot, így ebben a második félévre 46 milliárd forint maradt.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nem tervezték be az önkormányzati választást??? Nekem anno a főnököm rongyosra rúgta volna a popim, ha az egyik fő feladatot nem terveztem volna be a költségvetésbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@@csip-csop: = teszi a dolgát, ,dolgozik, ( bocsi.)-.
qxy
@csip-csop: Erre csak azt tudom mondani, hogy itt ahol lakom, ez egy vallásos régió. Nem igen lopnak az emberek . Már aki itt lakik régóta. De már vannak Románok Lengyelek meg ugye egy két olyan Magyar is. Ezzel nem azt mondom hogy azok lopnak, de azóta nincs nyitva sok garázs ha reggel el mész dolgozni. Régebben tárva minden garázs, kapu, Hiába Változnak az emberek.
csip-csop
@qxy: èn meg ahol lakom, elarasztottàk a sok piszkos romanok nem csak a regone, hanem az egèsz orszàgot, lopna, olnek,mi se hadjuk a lakàskulcsot az ajtòba, mert kulonben mèg a bugyinkat is elvinnèk. ezeket csak a pènz èrdeklieladnàk az annyukat, lanyukat, felesèguketezek ezek a romanok olyan pènzèhesek, hogy mèg a magyarokat is megelozik ezek elsok abban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.