A demokratikus ellenzék tegyen a francia forradalmat megelőző labdaházi eskühöz hasonló fogadalmat és ne vegyen részt az Orbán-féle kétharmados parlament munkájában - szólít fel a SZEMA a tusnádfürdői beszéd után három nappal. Ja, és bojkottálják a pártok az önkormányzati választást is - kérik a parlamenten kívülről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egyetértek. Így is mindegy, hogy ott vannak-e a parlamentben, nem zavarnak vizet.

Persze ezt jobb lett volna a megalakuláskor megtenni, azzal az érvvel, hogy csalással történt a töredék szavazatok számítása. Nem beszélve a levélszavazatok keletkezésének körülményeiről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Harkov
"A magyar rabszolgának termett... "
Hol is, kitől is hallottam már ilyesmit...???

„A magyar genetikusan alattvaló. Boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."

Ílyenformán gondolnak, írnak rólunk azok, akik a hazánkban, köztünk éltek, nint búza közt a konkoly, az idegenszívűek, a máshazájúak.
A kertészimrék, kertészákosok, schiffandrások, fischerádámok varnusxavérok, konrádgyörgyök, paullendvaik, oroszgyörgyök... Sunyin aljasul, gyáván, magyar véleménykén okádják önző érdektől motivált, hazug mocskos mondanivalójukat a külföld elé.

Itthoni kórusuk pedig minden fórumon, zümmög alájuk. "Anagyar rabszolgának termett" Mondja egy közéjük való.
Bocskai, Thököly, Rákóczi, 1848, 1956, 2006...
Megyannyi "rabszolgafelkelés"...

Nem lesz vérontás, mert nincs miért!
Ezt a kormányt - hibáival együtt - elismeri, elfogadja a nemzet, a huhogók kórusa, a bérnyilatkozó éhenkórász TGM droggőzös látomása, a közélet pöcegödrébe vetett, seholnincs Ungár szánalmas szereplési próbálkozása pedig nem befolyásol semmit.
szalaiveronika
@dragonfly: Ezzel nem értek egyet. Nem vagyunk mi sem alávalóbbak, sem különbek más nemzeteknél. De a "helyzetnek" meg kell érnie. A józan ember kerüli az erőszakot mindaddig, amíg egyéb eszközök is vannak a hatalmon lévők jobb belátásra bírására.
szalaiveronika
@Harkov: Arra is méltatlan vagy, hogy több mondatot szánjak rád. Húzzál a turulszaros "magadfajtájúak" közé.
Harkov
@szalaiveronika: De szántál: :-)))))
Harkov
@szalaiveronika: Húzni, meg húzz innen te! Érted ugye? ;-)
mate03
@Harkov: Őszintén sajnállak!Te egy nagyon beteg ember vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.