Soltész Miklós bizonyult a legszorgalmasabb tusványosi kisdiáknak: a kormányból elsőként ő adoptálta Orbán Viktor hétvégi erdélyi szavait. Az államtitkár rákból gyógyuló gyermekek előtt kampányolt a Norvég Civil Alap és külön egy leszbikusszervezetet ellen – írja a Hír24.

Soltész azt mondta, az állam harcolni fog az ellen, hogy olyan szervezetekhez kerüljön pénz, amik "az értéktelenséget, felesleges dolgokat közvetítik", példaként említve, hogy egy leszbikus szervezet húszmillió forintos támogatást kapott a norvégoktól.

A Labrisz Leszbikus Egyesület válaszult azt írta, az egyesület által elnyert húszmilliós támogatás" emlegetését is csúsztatásnak tartják (18,2 millió forintot nyertek egy 27 hónapos projektre, ami mellé 2,8 milliót saját forrásból tettek úgy, hogy állami finanszírozást soha nem kaptak), egyébként pedig egy létező társadalmi problémára reagálva jöttek létre, hogy olyan társadalom létrejöttéhez járuljanak hozzá, ahol a nők szabadon megválaszthatják partnerüket, életformájukat és félelem nélkül megélhetik identitásukat az élet minden területén.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
rákból gyógyuló gyermekek előtt kampányolt ...
Arról pofázzon, mennyit vettek el az egészségügytől
ne arról, amihez köze nincs !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@1magyar: Mert az csak úgy terjed, szerinted, mi? :D Úristen, te korlátolt. Az elfogadást terjesztik, azt, hogy nem lesz attól neked jobb életed, ha az utcán leköpködöd, megdobáld az ilyeneket, vagy ha pl. munkaadóként nem alkalmazol leszbikust, mert azt hiszed, hogy majd "megfertőz". Az ilyen ostobaság ellen küzdenek ezek a szervezetek, mint amit te képviselsz.
Grafix69
Hát szeressék egymást a lányok, inkább a lányok mint a fiuk. Még ha pénzbe is kerül ,nem baj van ott pénz ahonnan ez gyütt.
Desischado
@leszúrt rittberger: Egyetértek. Ne szóljon már bele senki, hogy ki kivel bújik ágyba, mindenkinek joga van a boldogsághoz. Élni és élni hagyni, ezt én is idézem, valamint humanizmus, és tolerancia! Sajnos ennek a féreg soltésznak ezek ismeretlen szavak! Igazából az a bajuk, hogy ezekre a pénzekre nem tudták rátenni az enyves kezüket!
Tulipánfa
Pedálozik, hogy hiányos képességeit kompenzálja.
1magyar
@leszúrt rittberger: Nekem semmi bajom a leszbikkel de a buzikkal sem. Én azt vallom, genetikai hiba.
De! Nem kell folyton mutogatni magukat azért mert betegek.Én, de szerintem egyetlen munkaadó sem küldene el vagy ne venne fel valakit emiatt.
joopapa
Csak nem a dugós koser lalos keze van a dologban :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.