Hosszan tartó súlyos betegség után 55 éves korában kedden elhunyt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, az MSZP alapítója, volt alelnöke – tudta meg az atv.hu.

A politikus 2014-ben a budapesti 11. számú (Újpest-Angyalföld északi része) választókerületben szerzett egyéni képviselői mandátumot, halála miatt itt időközi választást kell majd kiírni.

Kiss Péter 1980-ban lépett be a Magyar Szocialista Munkáspártba. 1989-ben az MSZP alapító tagja és a Baloldali Ifjúsági Társulás (BIT) alapító budapesti elnöke volt. 1990-ben országgyűlési képviselőjelölt volt, ill. az őszi önkormányzati választáson bekerült a Fővárosi Közgyűlésbe.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Harkov: Akkor mit vergődsz itt már a második hozzászólásodban? Keress más hírt, ha ez annyira érdektelen. "Halottakról jót vagy semmit", de a te fajtád még ehhez is pondró.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Csizmás Kond: Tudod "bolond likból, bolond szél fú" elvet magaménak vallva, nem tartlak vitapartnernek. Nem akarlak megsérteni, azzal, hogy jellemezlek!!!
Csizmás Kond
@bencemacska: Tőlem olyan lukból fújsz amilyenből akarsz de ha nem akarsz vitatkozni akor miért szőlítasz le ?...ez már agybaj.
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem akartalak sértegetni, ezért meghálálod ilyen ocsmány módon.
Tudod miért nem jellemezlek? Mert ez nem olyan topik, ahol illik olyan kifejezéseket használni, amilyeneket megérdemelsz!
Csizmás Kond
@bencemacska: Vagyis téged csak a gyász tart vissza az ocsmánykodástól...rettentően a szíveden viseled...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.