A Magyar Nemzet szerint Tóbiás József csak papíron lakik Nyíregyházán, valójában Érdről jár be. Éve óta lakik Hagyó Miklós házában, de hivatalosan még nem jelentkezett át.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@lópicigáspár: Szó szerint erre gondoltam! S már ettől a hírtől hangosak a médiák, pedig a jobb oldali baklövések sora tálcán van felkínálva!
lópicigáspár
Balfasz baloldal! Ha már ennyire görcsölek az új arcokkal, legalább egy feddhetetlent kerestek volna! Mondjuk politikuséknál nehéz ilyet találni!
Senara
Deresre vele , átnézni az ellenzéki képviselők költségtérítését a "nem nyerjük a legtöbbet" pártját nem kell , mert ők "becsületesek" .Igaz töbszáz liter üzemanyagot használnak el egyesek havonta , mert messze van a messze .
Jankó123
@lópicigáspár: A Magyar Nemzet című médiaselejt, végre "kioknyomozta" a legutolsó simlist is! Legalább ezzel is sikerül megakadályozni, hogy így az önkori választások előtt átbillenjen a politikai libikóka!
-Most pedig gyorsan utánanézek, hogy ugyan ez az akármi (mondjuk lap, mert újságnak nem nevezném) mit ír a Seszták ügyről!
Cicamama55
@lópicigáspár: Szó szerint erre gondoltam! S már ettől a hírtől hangosak a médiák, pedig a jobb oldali baklövések sora tálcán van felkínálva!
Jankó123
@lópicigáspár: Ne aggódj, nem kell mindent szó szerint venned, amit írok!

-Csak a választások közeledtével ismét bevetik a jól bevált taktikát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.