A miniszterelnök tusnádfürdői beszéde egyesek szerint egy új korszak kezdete, míg mások „a semmi új a nap alatt” jelzővel illetik. Több értelmezése lehet az elhangozottaknak: van olyan vélemény, mely szerint egy diktatórikus rendszer épül ki, mások a kiútkeresés szándékát látják benne. A Policy Agenda abból a szempontból vizsgálta a beszédet, hogy annak a hatalmi berendezkedés szempontjából milyen gyakorlati hatásai lehetnek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez az ország az én hazám is, nem csupán a politikai szélhámosok, megalomániás őrültek, gerinctelen férgek, gyáva élősködők hazája.
Vannak ilyenek is, bőséggel, de nem tűröm, kikérem magamnak, hogy ők szabják meg az én életemet.
dömdödöm
@Manhattan: Ez a bolsevik mintájú vezérelvű rendszer ahol bármit csinálsz akkor is azt fogod tenni amit ők akarnak mert társadalmi párbeszédek nélkül egy szűk politikai kör által meghozott törvényekkel kényszerítenek rá ?
magyarbakancs
Volt -e a az európai közösségben olyan politikus aki ehhez hasonló beszédet mondott?
Nem mert senki nem olyan hatalom éhes az EU-ban mint Orbán úr.
Ez a beszéd vagy előkészíti a diktatúrát vagy egy elme megháborodott beszéde.
Ami kezelésre szorul.
Volt ennek a beszédnek még egy kis kitérője Barac Omaba- val pedálozott,hogy el ítélte az amerikai fügétlen birósság hatalommal vissza éles miatt.
Azt monda ,hogy öt mennyiszer el ítélték volna ami az itt elképzelhetetlen lenne.
Az ért Orbán úr mert itt nincs demokrácia mint Amerikában.És ön azt csinálhat amit akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.