A Doszpot Péter exrendőr résztulajdonában lévő cég végez behajtást és partnerellenőrzést a Főtáv követeléskezelő cégének, a DHK Zrt.-nek. A keretszerződés értéke több száz millió forint. Egyedüli ajánlattevőként az Ex-Id Zrt. nyerte meg a Főtáv Zrt. követeléskezelő cégének, a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. közbeszerzését, amit behajtási tevékenység végzésére és partnerellenőrzésre írt ki – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből (TED). A tavaly közel félmilliárd forint nettó árbevételt elért Ex-Id fő tevékenysége a követelésbehajtás, s jelenleg 25 főt foglalkoztat. A Céginfo.hu adatai szerint vállalkozás kisebbségi tulajdonosa az ismert volt rendőr, Doszpot Péter (képünkön) Ex-Holding Zrt.-je, míg többségi tulajdonosa a korábban szintén rendőrként dolgozó Boros Sándor. (Doszpot 2002-2003-ban MSZP-s parlamenti képviselő is volt, 2003-ban aspirált a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága különleges ügyek osztályának vezetésére, ám végül az akkori pénzügyminiszter megfelelő, pénzügyi, számviteli végzettség híján nem nevezte ki a posztra.)

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez is egy rablásnak a másik fajtája a közművek, bankok a tartozás feléért adják el a követelésüket, a behajtó meg kéri az egészet plusz kamat terhelésével és a saját díjával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@volvós: Nem aratott tetszést a hozzászólásod... :(
m.macskosz
hu.wikipedia.org/wiki/Pint%C3%A9r_S%C3%A1ndor_%28rend%C5%91rtiszt%29 „Pályafutását a Belügyminisztérium gépkocsivezetőjeként kezdte,”
Lehet, hogy több ezer kilométert vezetett balesetmentesen.
„Az MSZMP tagja volt.”
m.macskosz
@Levendula: @volvós: Fentiek tudatában mit kéne Doszpot karrierjéhez szólni?
mate03
@m.macskosz: Mi köze van Doszpot cégének Pintér pályafutásához?Mint tudjuk Pintér kereszt apa volt,talán még ma is az ,Doszpot pedig egy remek nyomozó!
volvós
@Levendula: Lehet, hogy Neked nem, de itt van sok kommentelö, aki velem ért egyet...Ez egy ilyen oldal, van akinek tetszik van akinek nem... Csak emlékeztetöül, amikor volt egy müsora a TV-ben, a nézettségi ráta az egekben volt...
m.macskosz
@mate03: Nem akartam én bántani Doszpot Pétert, de az egyik őrző-védő céget alapított, a másik meg behajtó céget, továbbá mindketten rendőrök voltak. Doszpotról nem tudok nyilatkozni, bár rokonszenves, de nem ismerem, Pintért meg finoman szólva megvetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.