Nyílt levelet intézett a miskolci polgármesterségért baloldali pártok támogatásával, függetlenként induló Pásztor Albert Kriza Ákos Fidesz-KDNP-s polgármesterhez arra kérve őt, hogy személyéről ne sugalljanak és ne terjesszenek hazugságokat.

Pásztor Albert az MTI-hez szerdán eljuttatott dokumentumban azt írta, hogy hazugságokat sugallnak és terjesztenek róla, többek között a miskolci adófizetők pénzéből fenntartott városi újságban. Kitért arra, hogy három évvel korábban még kitüntette őt a jelenlegi városvezetés, ma viszont már megkérdőjelezik a Miskolci Rendőrkapitányság élén végzett tevékenységét. Nyílt levelében közölte azt is, hogy a közelmúltban állást ajánlott számára Miskolc polgármestere, hogy rendészeti, rendőrszakmai tanácsaival segítse a városban jelenlévő problémák megoldását, ő azonban nem vállalta a felkérést, mert Kriza Ákos – szerinte a város lakóit lenéző módon – azt mondta: azért dolgozik annyi idegen a városházán és intézményeiben, mert "Miskolcon nincs meg a megfelelő szürkeállomány" a feladatok elvégzéséhez. 

Pásztor Albert 2000-től 2011-ig volt Miskolc rendőrkapitánya. Akkor vált országszerte ismertté, amikor öt éve egy sajtótájékoztatón azt mondta: Miskolc a rablások tekintetében a legfertőzöttebb az országban, és az elmúlt időszakban valamennyi ilyen típusú bűncselekmény elkövetője cigány származású volt. A rendőrkapitányt pártok, civil szervezetek támadták kijelentése miatt, eltávolítását szorgalmazták, ám sokan, köztük más pártok, civil szervezetek kiálltak mellette, és maradt a posztján 2011-ig.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hasztalan próbálkozás mikor a fideSS egyetlen fegyvere a rágalmazás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.